• Welcome to Форум на българските шофьори.

Работа вътрешно в Европа

Започната от rider777, Понеделник, 16 Май, 2016, 14:12:42

« назад - напред »

0 Потребители и 4 гости преглеждат тази тема.

vdsvicky

Иво, пожелавам ти все така безаварийно да пориш пътищата и ти желая всичко най-добро от мен.
Много карачи-малко шофьори

vdsvicky

Много карачи-малко шофьори

rider777

Лека и безаварийна на всички по пътищата и нека Бог да ни пази !
Никога не съм обичал и толерирал тъпанарите, мързеливците, завистливците, злобарите и ,,,,,,,,,,,,
Колкото по-нависоко се реем, толкова по-дребни изглеждаме на онези, които не могат да летят.
Най-добрият учител в живота е опитът. Вярно, взима скъпо, но обяснява разбираемо ,,,,,,,,,,,,

rider777

Никога не съм обичал и толерирал тъпанарите, мързеливците, завистливците, злобарите и ,,,,,,,,,,,,
Колкото по-нависоко се реем, толкова по-дребни изглеждаме на онези, които не могат да летят.
Най-добрият учител в живота е опитът. Вярно, взима скъпо, но обяснява разбираемо ,,,,,,,,,,,,

МИНКО ИЛЧЕВ

Цитат на: rider777 - Вторник, 17 Май, 2016, 00:09:31
...твоя форум

Повече от 5,5 години шофьорският Форум е само един. Има и два помощни единият е по-стар, а другият е с утопични идеи и неизпълнени предизборни обещания (забравихте да си празнувате рождения ден там). Сещащ ли се за кой иде реч, там има човек  две регистрации, едната на собственик и Администратор. И другата, човек от народа и тя се се променя по-често отколкото някои жени си сменят прическата? Можеш ли да пуснеш връзка към него ,,за всички които им писна от глупостите тук"?! Макар че и ти пишеш там и как ще се избегнат глупостите?!!!

Цитат на: rider777 - Вторник, 17 Май, 2016, 00:09:31
7771 е ,,,,,,,,,,,,,,,, Карай,,, важното е, че чрез твоя форум днес попаднах на подходящият Човек според мен,,,,,, само Времето ще покаже дали преценката ми е била правилна, но ,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,

Гледай само да не разбереш, че ,,тукашният Админ е червен", защото ,,ще си изтриеш отметката от Хром-а и няма да му влизаш повече в комунистическия сайт". Ама като казвам (не ти го казваш), че няма да влизаш завинаги, това значи завинаги. Поне седмица, дори десет дена или може две седмици с три публикации, по изключение. Ти си нечервен и русофил интересна комбинация, нещо като ловец-вегетарианец. Ако си червен, то би следвало да си дадеш камиона (влекача) за национализация, затова задължително нечервен. Той (влекачът) не е един, а два и три и четири, всъщност не им знаеш броя. И да не забравяш цвят нечервен, че си късопаметен!

Добави ли към подписа си лицемер и нагаждач, към личните си качества?!

Цитат на: rider777 - Вторник, 17 Май, 2016, 09:50:17
Намерих даже двама.

Знаят ли, че всеки ден се прави по 15 часа работен ден, което според теб е нормално. Особено за ,,лека и спокойна работа"!
Благословени да са тези, които нямат какво да кажат и въпреки това мълчат /не пишат/.
Принцип на Рудницки за нобеловите открития: Само онзи, който има абсолютни познания по изучавания проблем, може да го обясни, така че никой друг да не е в състояние да го проумее.
Наместо GPS, кажете ТАКОВАТА!!!

micyri

Милко не те познавам ,нито Райдъра ,ама взе да ми прави лошо впечатление твоите коментари!
Само негативизъм ,нищо позитивно.
Не ми се четат вашите дразги ,разбираш ли ме какво искам да ти кажа?
Дано да съм бил ясен.

rider777

Тоя пак са го пуснали от Карлуково :-)))))    Ама е под специалната защита на Админа, иначе ,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,
Не, че съм длъжен да ти давам обяснения ама дъ тъ свйетна, че всеки ден ми е 15 часов, защото след 3 часа каране си правя по 2 часа пауза, че се преуморявам, нали е мнооо трудно да се кара камион ,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,   И да не забравяш да си пиеш хапченцата !!!!!!!!!!!!!!!!

micyri

Иво ,отправената молба към Милко се отнася и за тебе!
Ти да не паднеш по-долу от него ли все му отговаряш,като деца сте.
Ами направете си една тема и се нареждайте там,щом това ви доставя удоволствие.Мене тези разпри ме дразнят ,защото във всяка тема като взема да я чета и ми излизате вие двамата и всичко става "чорба".
Надявам се отново да съм бил ясен!

rider777

На мен не ми доставя удоволствие да го правя и определено ме дразни, но,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,  Темата съм я пуснал съвсем сериозно ама се обърна на друго, както става с всички теми тук,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,   Лек и весел остатък от уикенда на всички.

k

Цитат на: rider777 - Неделя, 29 Май, 2016, 02:52:55
Тоя пак са го пуснали от Карлуково :-)))))    Ама е под специалната защита на Админа, иначе ,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,
Не, че съм длъжен да ти давам обяснения ама дъ тъ свйетна, че всеки ден ми е 15 часов, защото след 3 часа каране си правя по 2 часа пауза, че се преуморявам, нали е мнооо трудно да се кара камион ,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,   И да не забравяш да си пиеш хапченцата !!!!!!!!!!!!!!!!
ridere ,ставаш смешен Минко има две висшета познавам го .

hunter_75

Да,ама rider-а има камион/и  ;)
И е барбалеа...

imter

Какво е това барбалеа,говорете на български,какви са тези глупости?

k

Цитат на: hunter_75 - Неделя, 29 Май, 2016, 18:09:48
Да,ама rider-а има камион/и  ;)
И е барбалеа...
И 30 години стаж като камионджия

hunter_75

Цитат на: imter - Неделя, 29 Май, 2016, 18:26:59
Какво е това барбалеа,говорете на български,какви са тези глупости?
Чорбаджия-герой

rider777

Барбалеите не карат камиони ами си спят вкъщи,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,, а тоя с двете висши образования нямаше да кара тролей ако ги имаше,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,

imter

Аааааа,сега разбрах,герой си е бате Иво ;D ;D ;D,вече настига Пимк ;).

k

Цитат на: rider777 - Неделя, 29 Май, 2016, 20:09:50
Барбалеите не карат камиони ами си спят вкъщи,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,, а тоя с двете висши образования нямаше да кара тролей ако ги имаше,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,
Има ги , за последно знаех че работеше в Малашевци на автобус 94

k