• Welcome to Форум на българските шофьори.

Работа вътрешно в Европа

Започната от rider777, Понеделник, 16 Май, 2016, 14:12:42

« назад - напред »

0 Потребители и 2 гости преглеждат тази тема.

rider777

Никога не съм обичал и толерирал тъпанарите, мързеливците, завистливците, злобарите и ,,,,,,,,,,,,
Колкото по-нависоко се реем, толкова по-дребни изглеждаме на онези, които не могат да летят.
Най-добрият учител в живота е опитът. Вярно, взима скъпо, но обяснява разбираемо ,,,,,,,,,,,,

rider777

Никога не съм обичал и толерирал тъпанарите, мързеливците, завистливците, злобарите и ,,,,,,,,,,,,
Колкото по-нависоко се реем, толкова по-дребни изглеждаме на онези, които не могат да летят.
Най-добрият учител в живота е опитът. Вярно, взима скъпо, но обяснява разбираемо ,,,,,,,,,,,,

ANIMAL

ЧОВЕКЪТ Е ЧОВЕК,КОГАТО Е НА ПЪТ

ANIMAL

ЧОВЕКЪТ Е ЧОВЕК,КОГАТО Е НА ПЪТ

imter

Бате Иво най-добре обучавай синчака и започвайте двамата,друг начин не виждам,че банките чукат на вратата!!!

briko

Цитат на: rider777 - Събота, 20 Август, 2016, 15:44:22
Никому през този Живот не съм се сърдил за нищо,,,, това с обучението става ама да съм сигурен, че е читав ЧОВЕКА, който бих обучавал,,,, няколко съм ги обучавал и единият, който след месец и половина ми каза, че е готов да бачка сам оня ден в Четвъртък от 3 следобед до 1 през нощта не може да намери едно пристанище в Зеебрюге, където са 2 улици пресичащи се на + и след повече от 20 обяснения по телефона най-накрая със зор го намери и ми каза, че тази работа била мноооо изнервяща :-)))))))
Защо не въведе крайна точка на навигацията на работника ти и тя щеше да го заведе точно там, където трябва, дори и да няма точен адрес? Мдааа, аз колко съм умен, а работниците ми за нищо не стават.... ? Имаш ли във фирмата нещо като диспонент и ако имаш такъв на заплата ТОЙ е виновен, а не водача!

rider777

Нееееееее ,,, за сетен път се убеждавам, че от това племе нищо не става,,,,,,

k

imter

От кое Бате Иво,както се казва каквото повикало,това се обадило :)В един момент се правиш на шеф,в другия на на жертва,е няма как да те вземем на сериозно,а квалификациите за племето не ги раздавай много,че ти си от най-видните негови представители :)!!!

rider777

Кога съм се правил на жертва ????  А от шоферското племе, независимо, че и аз съм от него по-тъпо няма ,,,,,,,,,,,,,,,,,,

hgv_driver

Цитат на: rider777 - Неделя, 21 Август, 2016, 16:53:09
Кога съм се правил на жертва ????  А от шоферското племе, независимо, че и аз съм от него по-тъпо няма ,,,,,,,,,,,,,,,,,,

Прав си Иво, аз въртя вътрешно в Европа и гледам вече да спирам по индустриални зони и около магазини, че се нагледах и наслушах на простотии по паркингите.

briko

Цитат на: rider777 - Неделя, 21 Август, 2016, 10:52:37
Нееееееее ,,, за сетен път се убеждавам, че от това племе нищо не става,,,,,,
Поредното лай... о хвърлено в интернет пространството, ако с такъв хъс ръководеше бизнеса, твоите шофьори нямаше да обикалят около адреса с часове! Щом нашите работници не стават, опитай да си внесеш от друга държава и тогава да те видим.

Бриги Магнито

Цитат на: ANIMAL - Събота, 20 Август, 2016, 22:58:57
Поредната тема в този форум,а и в почти всички други БГ форуми,която се е превърнала в мармалад.Колеги,въпреки че съм нов във форума отново ви призовавам да използваме форума за полезна информация,която в тази професия в която всеки ден някой е някъде из Европата я има в изобилие.Така онази темичка за благодарностите няма да е толкова празна.И мога да дам една идейка на админа,че в един друг форум има тема"ХРАНИЛКА",да направи една такава и кой каквото има да казва на друг да го казва там,а не да се омазват всички теми.То е ясно,че тук всички са велики с милиони км зад гърба си ама.....И райдъре теб не те познавам,но във всички клипове,които пускаш тук и там постоянно храниш някой,а и ти като бившия ми шеф,който ми звънеше в един през ноща да ми разправя колко жена му била проста и на майка му ръцете и били в гъза  ??? май и на теб въздуха ти пречи в този живот,така че незнам какви читави чакаш ти работят като ти още в обявите започваш да храниш.НИЩО ЛИЧНО КЪМ НИКОЙ ПРОСТО ИЗРАЗЯВАМ МНЕНИЕ С КОЕТО НИКОЙ НЕ Е ДЛЪЖЕН ДА СЕ СЪОБРАЗЯВА ИЛИ ПРИПОЗНАВА.Само админа с ХРАНИЛКАТА и кой когото не харесва-там
Ба го,ква хранилка нашия,нали има празни приказки.
Не мое да уденем ,ко чекате от шоферски форум освен моабет .
Информация?Ква информация?Пъто си път,гумите са си гуми така е било и така си още.
Айде успех с хранилката,па ако уредиш да се псува там си ме спечелил за клиентела.

Иво сок ли товари на туй Зеебруге бре?

rider777

Ники, на Зеебрюге се взимат натоварени ремаркета, които пристигат от Швеция или Норвегия и се разтоварват в 95% от случаите във Франция,,,,, има 2 пристанища на които се взимат и оставят ремаркета, първото му го бях въвел в навигацията, когато се засекохме в Бапауме ама второто, което оня ден над 20 пъти му обясних, че е като влезеш в Зеебрюге и само направо и улицата свършва на входа на пристанището и тъпанара го е търсил точно 10 часа а на следващият ден ми каза, че тази работа била изнервяща много защото  били трудни адресите и със зор успял да стигне до 17ти изход на Ронк което е на 72 км от Зеебрюге и там спря на паркинга и каза, че няма да кара повече, което ме накара да пусна обявата ама виждаш колко философия се изсипа тук ама от другия форум още вчера сутринта се отзова един човек, който днес на обед вече беше в камиона а другият шофер вече е на път за България,,,,,,,,,

imter

briko

Бог, да пази България!
Нищо друго не мога да кажа към момента.
Прост работодател- прости работници!

rider777

За кое фантазирам ???  А пък коментара на бриколажа даже не мога и да го разбера,,,,,,,,,,,,,,,,,

rider777