• Welcome to Форум на българските шофьори.

Пази Боже сляпо да прогледа

Започната от Бриги Магнито, Събота, 18 Юни, 2016, 15:25:47

« назад - напред »

0 Потребители и 1 гост преглеждат тази тема.

rider777

Абе повечето хора гледат малоумни клипчета и си мислят, че е мнооо лесно,,,,, то в интерес на истината няма по-лесна професия от тази ама не е за всеки ,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,  когато си правиш фалшиви табели най-често се маха една от цифрите или буквите и сменяш държавата.
Никога не съм обичал и толерирал тъпанарите, мързеливците, завистливците, злобарите и ,,,,,,,,,,,,
Колкото по-нависоко се реем, толкова по-дребни изглеждаме на онези, които не могат да летят.
Най-добрият учител в живота е опитът. Вярно, взима скъпо, но обяснява разбираемо ,,,,,,,,,,,,

rider777

Никога не съм обичал и толерирал тъпанарите, мързеливците, завистливците, злобарите и ,,,,,,,,,,,,
Колкото по-нависоко се реем, толкова по-дребни изглеждаме на онези, които не могат да летят.
Най-добрият учител в живота е опитът. Вярно, взима скъпо, но обяснява разбираемо ,,,,,,,,,,,,

admin

Цитат на: rider777 - Неделя, 19 Юни, 2016, 00:36:21
Абе повечето хора гледат малоумни клипчета и си мислят, че е мнооо лесно,,,,, то в интерес на истината няма по-лесна професия от тази ама не е за всеки ,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,  когато си правиш фалшиви табели най-често се маха една от цифрите или буквите и сменяш държавата.

Ти наистина на моменти си съчиняваш някакви криминалета. Какви букви и цифри се махат и какви фалшиви табели ти се привиждат? Между другото това също ли спада към "леката и спокойна работа"?

Тоз, който падне в бой за свобода, той не умира!

admin

Тоз, който падне в бой за свобода, той не умира!

rider777

Ако това ти се вижда нещо мнооо тежко и трудно,,,,,,,,,,,,,,,,, аре бех решил да спирам с препоръките за пасенье нъ оФци  ама на който му се вижда тежко да вземе да се отказва от мераците си овреме преди да е направил някоя беля за която собственика на камиона после трябва да плаща ,,,,,,,,,,,,,,, А за фалшивите табели тук могат да ти кажат колко много народ кара с такива и се спестяват по една торба пари от такси и глоби ,,,, не мога да открия клипчето в което вчера ти отговорих на репликата, че съм говорил ненормалщини, че номерът е български,,,, качи го ти тук ако ти излиза някъде ,,,,,,,,,
А по темата  ,,,,  Изкарах С категория и още преди да съм си взел дипломата от Вилхелм Пик вече карах самосвал в Инжстрой без да съм имал обучаваш,,,,,, след казармата продължих в Инжстрой заради безплатната Е категория и когато ме пуснаха сам да карам композиция също нямаше кой да ме убочава и сам съм си се учил ,,,,,, чак 1997 започнах да карам на двойка в Де Вахтер и след това имам много години на двойка ама сега вече сам не мога да се понасям в будката камо ли да има още някой с мен,,,,, един от участниците в този форум още преди година ми беше предложил той да ми плаща за да дойде да кара с мен и да се учи ама като се знам къв съм нервак понякога и реших да не рискувам,,,,,,,,,,,,,,,,,   
Успех на всички новобранци на които им идва отвътре карането а тези, които от немай къде са изкарали категориите май е по-добре да си се захващат с предишните занаяти, които са практикували,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,

цецодебел

Еееееебаси верно колко е малък светът!! ;D И ти ли си бил при оня ненормалник ГИто 
С Боби Гъзара /Бог да го прости / засекохте ли се?
Карам си нормално , вече съм ПЕНСИЯ

Boroman21

Най-добре е да обичаш да пътуваш и отделно да ти дават пари.
П.п Тва за табелките верно ли га прават масово,  ебати аз се чуда що франсето чука с ботуша по номера а то ко било

Sent from my GT-N7100 using Tapatalk

rider777

Боби Гъзето ми беше комшия даже ,,,,,,,,,,,,,,,, диви години бяха,,,, сегашните шофери им дай само регламенти да обсъждат, идея си нямат как се сменяхме в движение, как пикаеш в шишето в движение ,,,,,,,,,,,,,,,,,

цецодебел

https://www.youtube.com/watch?v=iiJjMiTUV9Y
Цитат на: rider777 - Неделя, 19 Юни, 2016, 19:16:54
Боби Гъзето ми беше комшия даже ,,,,,,,,,,,,,,,, диви години бяха,,,, сегашните шофери им дай само регламенти да обсъждат, идея си нямат как се сменяхме в движение, как пикаеш в шишето в движение ,,,,,,,,,,,,,,,,,
На мене Верле има пари да ми дава още ;D

rider777

Верла си беше супер яка мацка и гаранция ги е дала парите ти на Зоя ама нали знаеш, че и тя гушна букета та значи трябва да забравиш за тези пари,,,,,,   Я да видят новобранците как се яде на асфалта.

цецодебел

На мен пък Зоя ми бе комшийка .Знае че бяхме приятели с дупето и не се обади да каже ! Аз и се обадих да питам кога се връща и ми вика/ той си дойде ,вчера му беше погребението/..... то за умрели или добро или нищо ама айде.....
А за парите ,аз съм ги забравил ;D Ние не сме бедни за малко

hgv_driver

Цитат на: rider777 - Неделя, 19 Юни, 2016, 05:44:36
Изкарах С категория и още преди да съм си взел дипломата от Вилхелм Пик вече карах самосвал в Инжстрой без да съм имал обучаваш,,,,,, след казармата продължих в Инжстрой заради безплатната Е категория и когато ме пуснаха сам да карам композиция също нямаше кой да ме убочава и сам съм си се учил ,,,,,,

Eй това обяснявам и аз, че който става за шофьор и има акъл в главата, не му трябва такъв стрес като каране на двойка с някой Професор.

Ако имате късмет, ще останете сами. Съвсем самички - до вас няма да има никой и ще ви се наложи да потърсите опора на земята и да повярвате в себе си.

Ако имате късмет, няма да знаете отговорите на въпросите. И тогава ще се наложи да потърсите своята истина.

Ако имате късмет, ще се разочаровате от хора, идеи, учители и добри вълшебници. И преживявайки това, ще може да видите реалния свят.

Ако имате късмет, няма да има от кого да поискате съвет. Съвсем от никого. И ще трябва да открите вътрешния си компас.

Ако имате късмет, ще имате страшно много пари и ще стигнете дъното на отчаянието, когато се сбогувате с илюзията, че щастието е в тях.

Ако имате късмет, далеч не всички ще ви обичат. И ще е нужно да настроите вътрешната си ценностна система. А желанието да се харесате на всички ще отпусне примката, стегнала гърлото ви.

Ако имате късмет, някой много близък ще се отвърне от вас. А вие ще научите цената на миговете щастие.

Ако имате късмет, ще се сблъскате с любимите лице в лице. И ще има две истини. Тяхната и вашата. И ще почувствате кънтящото пространство между отделни вселени, които едва се докосват.

Ако имате късмет, вие ще издържите на всичко това. И ще откриете начин да се преобразите. Да преживеете онази вътрешна алхимия, която създава от болката красота, от гнева смирение, от страха – постижения, от радостта – вдъхновяващ пример.

Ако имате късмет, ще дойде точния момент...

rider777

loshdancho

Цитат на: hgv_driver - Понеделник, 20 Юни, 2016, 20:27:38
Eй това обяснявам и аз, че който става за шофьор и има акъл в главата, не му трябва такъв стрес като каране на двойка с някой Професор.

Ако имате късмет, ще останете сами. Съвсем самички - до вас няма да има никой и ще ви се наложи да потърсите опора на земята и да повярвате в себе си.

Ако имате късмет, няма да знаете отговорите на въпросите. И тогава ще се наложи да потърсите своята истина.

Ако имате късмет, ще се разочаровате от хора, идеи, учители и добри вълшебници. И преживявайки това, ще може да видите реалния свят.

Ако имате късмет, няма да има от кого да поискате съвет. Съвсем от никого. И ще трябва да открите вътрешния си компас.

Ако имате късмет, ще имате страшно много пари и ще стигнете дъното на отчаянието, когато се сбогувате с илюзията, че щастието е в тях.

Ако имате късмет, далеч не всички ще ви обичат. И ще е нужно да настроите вътрешната си ценностна система. А желанието да се харесате на всички ще отпусне примката, стегнала гърлото ви.

Ако имате късмет, някой много близък ще се отвърне от вас. А вие ще научите цената на миговете щастие.

Ако имате късмет, ще се сблъскате с любимите лице в лице. И ще има две истини. Тяхната и вашата. И ще почувствате кънтящото пространство между отделни вселени, които едва се докосват.

Ако имате късмет, вие ще издържите на всичко това. И ще откриете начин да се преобразите. Да преживеете онази вътрешна алхимия, която създава от болката красота, от гнева смирение, от страха – постижения, от радостта – вдъхновяващ пример.

Боже господи.....
ПРОСТ(о) шофьор!  Малии за това някога се учеше 3-4год.

varbanov.bg

Цитат на: hgv_driver - Понеделник, 20 Юни, 2016, 20:27:38

АВТОР: Аглая Датешидзе ;)

varbanov.bg