• Welcome to Форум на българските шофьори.

Полуремарке за Русия

Започната от Wrctransport, Събота, 02 Юли, 2016, 23:56:25

« назад - напред »

0 Потребители и 1 гост преглеждат тази тема.

Wrctransport

Какво ремарке да си купя за Русия. Разбрах че трябвало да бъде със капаци и въжето да минава през халките за по сигурно иначе глобявали.
Някой знае ли как стоят нещата?

Wrctransport

цецодебел

Колеги ,никой ли не кара Русия да обясни на човека ???
Карам си нормално , вече съм ПЕНСИЯ

цецодебел

динко

Питай в-Далнебой.ру. колегите ще кажат за проблемите на различните модели,то зависи и къде са курсовете.Климат,пътища и сервиз са важни да няма после чакане.

цецодебел

Динко ,съмнявам се колегата да се оправи на руски  :-\

динко

Да каже в коя климатична зона,ще извършва транспорт и не ме бърка да попитам-да не забрави после да почерпи с едно кафе корето.

Monster

Ако транзита ти е Украйна най-вероятно ще се заядат, същото важи за централна Азия. Задължителна въжето да минава през халките. Ако нямаш капаци и съответно въже въобще не слагат пломба, казваш на гашника "Мне так сказал таможник". Не се вкарвай в този филм навсякъде ще те проверяват и губят времето.

Wrctransport

Да разбирм ли че и със капаци и със тристанна щора все ще се заяждат.
Пътя ми  е БГ -москва

naum4o

Релацията е свързана с пломби. Навсякъде гледат въжето да е здраво пристегнато и пломбата да е непокътната. Особено украинците много придирят. Ремаркета всякакви калибри и видове се движат. Няма никакво значение какво е ремаркето. Просто самите руснаци търсят повече капаците, но като товариш горно им е все тая. И още нещо: Около Москва има доста кантари, рушветите там са сериозни.
Като толкова ви се иска да боядисвате паметници, то идете пред посолството на САЩ и боядисайте паметника на онези, които изравниха София със земята през зимата на 1943-1944г., но ония там ще ви отстрелят като кучета, защото за тях не сте нищо повече от самопродали се РОБИ!

цецодебел

Цитат на: Wrctransport - Неделя, 03 Юли, 2016, 22:24:31
Да разбирм ли че и със капаци и със тристанна щора все ще се заяждат.
Пътя ми  е БГ -москва
Те ще си се заяждат и с дипломатически номера да си ! За това трябва да си психически готов предварително :) Еле па като те разберат че не им знаеш номерата....Въпроса е не капаци или щора / щото има и щора с капаци/ а да се пломбира задължително!!!
Нямаш ли с кой да караш , да те води ?  Иначе отиваш като агне на заколение ???
    Ти колега въобще карал ли си навънка? Разрешителни, ТИР карнети,Сертификати, с тия неща наясно ли си?

Wrctransport

Та за поседно.нямам много време.
Трябва да купя ремарке час по скоро.
Та кое ремарке ще е по удачно .
Полуремарке със капаци само със гона щора и брезента да се захваща със въжето за капаците през халките или
Тристанна щора брезента да се захваща с тречотки

цецодебел

Е те такова. Има и капаци и щора, не можеш да сгрешиш.

Wrctransport

Сладур.такова вав нета несам срещал

цецодебел

Цитат на: Wrctransport - Неделя, 03 Юли, 2016, 23:39:15
Сладур.такова вав нета несам срещал
;D И ти си СЛАДУР колега . Ох развесели ме тая вечер  ;D ;D ;D

Бриги Магнито

Цеци вместо да обясняваш,ходи избери едно ремаркио на Кака шефка.
Ако тристранна щора е желателно да има халки за пломбиране,тези коланчета са мижи да те лажем.
Или с други думи ако тристранна щора,трябва се отбие при бризентаджийте да и направят нови халки

цецодебел

Е дадох решение! Щом смята че това е единствения проблем! :)
Кой е тоя " сладур " бе Бриги?

цецодебел