• Welcome to Форум на българските шофьори.

Жените камионджийки, красота в бранша.

Започната от Максимус, Събота, 13 Август, 2016, 17:04:32

« назад - напред »

0 Потребители и 1 гост преглеждат тази тема.

Максимус

Добре е да имаме тема и за нежната половина в шофьорлъка.... :)

Много ми хареса това полско момиче, от клипа където си ремонтира камиона, та си рекох да го споделя във форума.
Личи си, че не е с кой знае какъв опит, то няма и как, младичка е, пък и това слънчево излъчване....

Тази порода жени, днес са на изчезване:

https://www.youtube.com/watch?v=mDVqZoIUQFQ

Има и гимнастика.... ;)

https://www.youtube.com/watch?v=oFyPEiuVho4

Максимус

rider777

Никога не съм обичал и толерирал тъпанарите, мързеливците, завистливците, злобарите и ,,,,,,,,,,,,
Колкото по-нависоко се реем, толкова по-дребни изглеждаме на онези, които не могат да летят.
Най-добрият учител в живота е опитът. Вярно, взима скъпо, но обяснява разбираемо ,,,,,,,,,,,,

rider777

Никога не съм обичал и толерирал тъпанарите, мързеливците, завистливците, злобарите и ,,,,,,,,,,,,
Колкото по-нависоко се реем, толкова по-дребни изглеждаме на онези, които не могат да летят.
Най-добрият учител в живота е опитът. Вярно, взима скъпо, но обяснява разбираемо ,,,,,,,,,,,,

American

smoking gun

Mandor

Да пишеш на български с латински букви е все едно да пишеш с лайна по стената - чете се, но не е приятно.
Продавам 405,бензин,на части
На шестия ден Господ видя, че не може да направи всичко и създаде инженерите.

nevega

Ивона май кара в Българска фирма, че сама сменя регулатор явно не е профи
Тук това е мръсна работа според някой колеги да хванеш гайчен ключ

rider777

Мноооо филми гледат нашите колеги,,,, на 90% от "Профитата" тук и двете им ръце са заврени  в задника и не могат даже нещо дребно да оправят по камиона и затова са тези приказки тук,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,

Максимус

Така е, напълно съм съгласен с мнението на rider777.

Това сърцато момиче, ги слага в малкото си джобче, днешните ни млади "колеги".
В кавички са, защото няма нищо общо с повечето лигльовци, където и за най-малкото чакат асистенция, на мама децата те, но пък по паркингите са най-устатите...
Не го виждам такъв да се оправи, ако поради някаква причина не му дойде помощ.
Пък и не само младите, ами онези набедените за шофьори, разни фатмаци и т.н., дето казва народа - куцо, кьораво, сакато, всички там, при големите кинти.....

imter

Как може да давате оценки на хора които не познавате.Аз пък като гледам какви глупости пишете мисля,че на вас и главите са ви заврени в задниците,особено транспортния бос,дето се изживява и като оператор.Първо мислете,а след това пишете глупости,че не се знае и вие как се оправяте в екстрени ситуации.

rider777

;D ;D ;D ;D ;D ;D Обърках се като написах, че на 90% от "Профитата" тук са им заврени и двете ръце в задника,,,, истината е 95% и не само двете им ръце са там ами и главите им са там,,,,,,,,,, а Оператора за сведение на някои е направил двайсетина основни ремонта и е толкова в час с техниката, че ви е бедна фантазията ,,,,,

Amateur

Юлия Лазарева - женски вариант на Райдър 777 .  ;D

Още три камионджийки .
Обаче не знам колко основни ремонта са правили и как се справят със смяната на гуми .  

Абсолютен индианец

rider777

Юлия ми напълни душата,,,,, писах и да ме намери на Скайп пък да видим дали ще се запознаем,,,,,,,,,,,, А мацката от предпоследният клип е уникална и ти пожелавам да правите някога заедно пауза на някой див паркинг ;-)

imter

Представям си какви ремонти си правил,сигурно и сега Реното го поправяш у вас в двора,да не дава господ на човек такъв началник :D :D :D ;D ;D ;D ;D.

rider777

Когато съм в България не ми остава време за ремонти и се доверявам на уж професионалисти във Волво и почти всеки път съжалявам, че не съм си го направил сам,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,, а за началници като мен можете само да мечтаете,,,,, двама от шоферите ми са участници в този форум и ми е странно как толкова време нищо не са казали по въпроса за работата с мен,,,,

imter

Това е много интересно,тогава ти им кажи имената,за да се знае.Специалистите от Волво се справят,все пак е по-добре от ремонт на двора.Другия вариант е да си направиш твой сервиз ;),един приятел така направи и това му се превърна в основна дейност,вместо камионите!!!

rider777

Доста народ си направиха сервизи за камиони и се печели доста повече отколкото от транспорт ама темата тук е за мацките по камионите ,,,,,,,,,,,,,,,  Някой подквасвал ли е успешно от тва менташкото мляко, което продават в кутии ???

rider777