• Welcome to Форум на българските шофьори.

Внимавайте с алкохола в Чехия!

Започната от niki2, Неделя, 28 Август, 2016, 13:50:01

« назад - напред »

0 Потребители и 1 гост преглеждат тази тема.

цецодебел

Ама и куките се отвориха и вече правят хайки с тестери. Малко го посмучеш и си готов  ;)
http://www.btv.bg/video/shows/btv-reporterite/videos/btv-reporterite-drogirani-na-patja-2.html
Не знам само после как те връткат ;D
Карам си нормално , вече съм ПЕНСИЯ

цецодебел

niki2

Точно за кръвната проба ми е проблема!Незнам кой да питам!Тамошния преводач каза че направо я пращали в тамошния съвет и те щели да пратят всичко в България,ама кога един господ знае!На колегата още на следващия ден я донесоха в съда а за мойта никой нищо не казва!

niki2

rider777

Ти още ли се кахъриш за тази книжка,,,,,,, тя не ти трябва,,,,, само ти пречи на пиенето,,,,,,,,,,,,,
Никога не съм обичал и толерирал тъпанарите, мързеливците, завистливците, злобарите и ,,,,,,,,,,,,
Колкото по-нависоко се реем, толкова по-дребни изглеждаме на онези, които не могат да летят.
Най-добрият учител в живота е опитът. Вярно, взима скъпо, но обяснява разбираемо ,,,,,,,,,,,,

imter

Бате Иво ,прави ми впечатление ,че си много злобен и то за втори път си показваш това качество!!!

rider777

Изобщо не съм злобен, но всеки има право на мнение ,,,,,,,,,,,,,,
Никога не съм обичал и толерирал тъпанарите, мързеливците, завистливците, злобарите и ,,,,,,,,,,,,
Колкото по-нависоко се реем, толкова по-дребни изглеждаме на онези, които не могат да летят.
Най-добрият учител в живота е опитът. Вярно, взима скъпо, но обяснява разбираемо ,,,,,,,,,,,,

niki2

С тази книжка си искарвам хляба и затова се кахъря!

niki2

Попитах само дали на някой се е случвало подобно нещо,а тя стана една!!!А тоя където ме кълне да не си видя книжката,само едно голямо БЛАГОДАРЯ!

rider777

Само циганите кълнят ,,, тук не видях никой да те кълне,,,,,,,,,,,,,,,,,,

SEMPER

Според мен е трябвало докато си там, да потърсиш на място адвокат и да разбереш какви са възможностите.

Дори и да излезе, че няма друг вариант освен да чакаш, поне щеше да си наясно с процедурата и сроковете.

Сега вече освен само да чакаш и да се надяваш на благоприятно стечение друго не виждам да може да се направи.

Освен да потърсиш телефон на общината и да опиташ да се информираш какво е станало.

Чешкият  не е чак толкова труден за разбиране, ако ги помолиш да говорят бавно.
Не бих могъл да ви дам пълна гаранция, че няма да има някакъв инцидентен случай на престъпност в страната

niki2

На всички колеги които дадоха някакъв съвет искренно благодаря!Днес получих писмо че пробата от кръвта е 000!

цецодебел

Цитат на: niki2 - Петък, 02 Септември, 2016, 22:53:50
На всички колеги които дадоха някакъв съвет искренно благодаря!Днес получих писмо че пробата от кръвта е 000!
Мъжки , ок.си Малко по с опит. Щото и тия работи са един вид опит( нали следващия път нема да си правиш джамбуре ;)) демек ще имаш едно на ум !
Успех и умната!

niki2

А на тоя където завършва с 777,Това е шофьорски сайт, У Лево Баце!

цецодебел

Цитат на: niki2 - Петък, 02 Септември, 2016, 23:12:05
А на тоя където завършва с 777,Това е шофьорски сайт, У Лево Баце!
Ееее не така де... Иво не е лош, само от време на време му е кисело ! На всеки се случва

rider777

Цецо,,,, никога през Живота ми не ми е било кисело брат ама не обичам тъпанарите,,,,,, еле пък някакъв си дето оня ден захвърлил кривака и оставил овцете на село да се прави на шофер,,,, че чак и ме отваря къв форум бил този,,,,,,,,,,

admin

Обърнете внимание на петото правило, а и не само на него!
Тоз, който падне в бой за свобода, той не умира!

admin

Тоз, който падне в бой за свобода, той не умира!