• Welcome to Форум на българските шофьори.

Най-добрият камион

Започната от admin, Сряда, 24 Ноември, 2010, 01:03:00

« назад - напред »

0 Потребители и 34 гости преглеждат тази тема.

Кой произвежда най-добрите камиони според Вас?

Mercedes-Benz
56 (16.8%)
MAN
58 (17.4%)
DAF
19 (5.7%)
Iveco
8 (2.4%)
Volvo
89 (26.6%)
Scania
97 (29%)
Renault
6 (1.8%)
Друг производител
1 (0.3%)

Общ брой гласове: 328

tatiniki

Ок,съжалявам.И предния път ме предупреди,но не се съобразих.

tatiniki

admin

Няма проблем. Просто така е по-фунционално и удобно. Можеш да си добавиш линка и в новия раздел.
Тоз, който падне в бой за свобода, той не умира!

admin

Тоз, който падне в бой за свобода, той не умира!

raptor

най добрия камион говорим за последните 10 години за мен е НОВИЯ ако говорим за глезотия задължително името е СКАНИЯ които твърди друго просто не е карал такава марка .... карал съм всичко и наистина имам критерий тука някаде бях чел че ман бил добър камион тва може да го каже човек който не е карал друго маанн са 10 години след сканиа

ivanstch

В последно време ми се случва да карам MAN TGA. Като цяло камиона е добър никаде не ме е оставил , но постояно нещо свети на таблото. По време на движение постояно чете поне 10 различни грешки. Казва ли са ми колеги че като са ги чистели са изчезвали само за кратко, и за месец пак са ги натрупавали. Този когото карам сега е 460к.с. но нещо немога да ги почувствам, карал сам ДАФ-480к.с. и разликата е огромна.   

godji

не са важни конските сили ,а въртящия момент на двигателя и при какви обороти достига пълна мощност !!!
БЪДИ РАЗУМЕН !КАРАЙ ВНИМАТЕЛНО !Не карайте и не поствайте когато сте пили - после може да съжалявате !

Trucker_Boy

За мен най-добрите камиони са братя и сестрата      8)
                                             (Volvo) и (Scania)
www.sbps.eu
Сдружение на Българските Професионални Шофьори

BoBy_BoY

BoBy_BoY

godji

този сайт не мога да го отварям  :'(
БЪДИ РАЗУМЕН !КАРАЙ ВНИМАТЕЛНО !Не карайте и не поствайте когато сте пили - после може да съжалявате !

koko

Моята класация  SCANIA, VOLVO, DAF, MERCEDES, MAN, RENALT и IVEKO.

Trucker_Boy

Цитат на: koko - Сряда, 23 Февруари, 2011, 15:48:56
моита ласация  SCANIA,VOLVO,DAF,MERCEDES,MAN,RENALT,IVEKO

Здрасти колега , добре дошъл в форума но нямаше нужда да ги пишеш тези последните  ;D
www.sbps.eu
Сдружение на Българските Професионални Шофьори

LZ2STA

За мен най добър е тозй камион ,който не се чупи и изкарва добри пари ;)

MAN-305

VOLVO това за мен е най-добрият камион за нашите пътища

pesho-volvo fh

Камиона е за да печелиш, пък те сега ги правят кат къща да *ба мааму :) ;)

"ч" - буква, 4 - цифра

antoniyu

За мен са MAN,SCANIA,DAF.Ман-а съм го карал 2-години 18-440 TGA D 20(И хенгер 24-440) много здрав двигател разхода е сравнитолно добър при добре обслужен камион.МИНУСА е,че не е удобен за шофьора почти никакви екстри поне тези които съм карал(най-евтините модели).SCANIA много удобен за шофьора също много здрав но и малко капризен всички са с ратардер поне тези които съм карал удобна кабина.DAF 105-460/105-410/105-460 автоматик-голяма и подредена кабина 460 коня е доста добър двигател като мощност и теглене с 58 тона извън габаритен се справяше добре.
Такива са мойте впечатления       
цигарените кутии?
А защо няма снимки на гладуващи деца върху опаковките на McDonald's?
Защо няма снимки на измъчвани животни върху опаковките на козметични продукти?Защо не поставят снимки на жертви на пияни шофьори,върху бутилките с алкохол ?Защо да няма снимки на нечестни и крадливи политици.

antoniyu

цигарените кутии?
А защо няма снимки на гладуващи деца върху опаковките на McDonald's?
Защо няма снимки на измъчвани животни върху опаковките на козметични продукти?Защо не поставят снимки на жертви на пияни шофьори,върху бутилките с алкохол ?Защо да няма снимки на нечестни и крадливи политици.