• Welcome to Форум на българските шофьори.

Най-добрият камион

Започната от admin, Сряда, 24 Ноември, 2010, 01:03:00

« назад - напред »

0 Потребители и 30 гости преглеждат тази тема.

Кой произвежда най-добрите камиони според Вас?

Mercedes-Benz
56 (16.8%)
MAN
58 (17.4%)
DAF
19 (5.7%)
Iveco
8 (2.4%)
Volvo
89 (26.6%)
Scania
97 (29%)
Renault
6 (1.8%)
Друг производител
1 (0.3%)

Общ брой гласове: 328

Красимир Тодоров

Цитат на: djenzo - Събота, 07 Февруари, 2015, 21:57:19
Ама само любители ще пишат и обсаждат тази тема,каде са шофьорите или им е скучно с олигофрени като вас.
Аз специално си признавам, че съм любител, на цялата дамска част от родата ти.

Красимир Тодоров

J_L

Най-добрия камион за собственика е новия, гаранционен с договор за сервизно обслужване и опция за обратно изкупуване. Чувствата и предпочитанията на шофьора не са от значение. И според това по какви релации ще кара. За Европа без Скандинавия най-добрато е 440, с две легла(дори и при един шофьор в кабината). Мегата е екстра лукс и при равен под излишество.
When I say "capitalism," I mean a full, pure, uncontrolled, unregulated laissez-faire capitalism—with a separation of state and economics, in the same way and for the same reasons as the separation of state and church. | The Virtue of Selfishness

J_L

When I say "capitalism," I mean a full, pure, uncontrolled, unregulated laissez-faire capitalism—with a separation of state and economics, in the same way and for the same reasons as the separation of state and church. | The Virtue of Selfishness

Zaron

През цялата си шофьорска практика най много съм карал МАН. За мен това е камиона който/ от гледна точка на шофьора/ след 9 часа управление слизаш от кабината и все едно не си карал, не се чувстваш уморен.

abator

МАН е добър камион. Кабината е удобна. Тих е. Ако знаеш как да го караш разхода му е много приличен.

Zaron

Наскоро карах Евро6, и ми се стори спънат, за разлика от Евро5

ivopifeca

Zaron

Цитат на: ivopifeca - Петък, 17 Април, 2015, 22:56:09
Толко си могат :)
Не е достоверно инфото, ама било заради екологичната система, при ДАФ е същото.

Красимир Тодоров

И на мерцедес евро 6 е същото, с тоя филтър за частици... Досега не ми се е запушвал, има 3 програми за отпушване и после направо сервиз. Симптоми - нема сила. Но досега около 90 000 км даже не е влизал в самопочистване, камо ли аз ръчно да го правя. Като цяло не ще да върви, ако го сравнявам с некой по стари дето си ги знам.

MASTER OF DARKNESS

Цитат на: ifchu - Четвъртък, 02 Декември, 2010, 17:06:10
...най-добрия камион е новия. :)
Абсолютно вярно е това за новия камион.
Напълно подкрепям колегата!
Angel Of Death

Shumaher15

MASTER OF DARKNESS

Angel Of Death

micyri

Колеги говори ме за камион за работа,не за състезателен автомобил!
Не бъркайте двете понятия!
Поздрави! ;)

R560

Цитат на: micyri - Вторник, 12 Април, 2016, 19:02:29
Колеги говори ме за камион за работа,не за състезателен автомобил!
Не бъркайте двете понятия!
Поздрави! ;)

Че това Волво не е ли за работа бе  ;D земи си един камион с 400 коня и дърпай 100 тона тогава  ;D

micyri

Цитат на: R560 - Сряда, 13 Април, 2016, 19:42:53
Че това Волво не е ли за работа бе  ;D земи си един камион с 400 коня и дърпай 100 тона тогава  ;D
Ходил съм на 2 презентации на Volvo и на MAN. Там първото нещо което те питат, е какво ще возиш и къде!
После вече ти предлагат модел ,различни агрегати, диференциал  и пр.
И в Европа практиката на дилърите е такава.
Карам си Актрос евро 6,420PS из Германия до 20т. си върви прилично(особено след като мина 200 000 км.),а и аз не бързам за никъде.

micyri