• Welcome to Форум на българските шофьори.

Шофьор с кат.Ц,и компетентност,за докарване от Венеция на камион

Започната от DENINI, Петък, 30 Септември, 2016, 09:04:26

« назад - напред »

0 Потребители и 3 гости преглеждат тази тема.

briko

briko

hgv_driver

А като му напишеш телефона във фейсбук (търсене) му излиза и фейсбук профила - Nikola Kuhtev

hgv_driver

Mr.Balkanski

Кухтев? Мерси, колега, тъкмо се чудех как му е моминското име.
Не е лесно да си член в наши дни. Комшията ти е *ъз, колегите ти са т*шаци, а най-добрият ти приятел е *утка.

DENINI

Колеги,камиона вече е пред склада,Благодаря на колегата от форума за бързата реакция.Да каже за организацията и коректността.За парите дадени му в аванс.Ако желае нека да пише тук.Относно това кой съм,и какъв съм не мисля,че има нужда да се коментира.Просто предлагам работа,който го устройва да пише или звънка,не виждам нужда от дребнаво заяждане,но всеки си знае.
Относно BMW Е65 740d,не мисля да коментирам неща които нямат общо по темата.
Относно пътя,то на всеки е начертан,само със сигурност знам,че хора като мен, които помагат са някак си по-необходими за обществото,от тези които злобно цъкат с език.
Колегата си пусна отпуск във вторник на обяд хвана самолета,днес в 2.20 някъде остави камиона,качи си се на колата и си замина.Удържа си парите от предварително дадените му в Италия,дори отчета не съм му гледал.

rider777

Колегата с 22 тона товар ли докара камиона от Италия и с разход 32 ли ?
Никога не съм обичал и толерирал тъпанарите, мързеливците, завистливците, злобарите и ,,,,,,,,,,,,
Колкото по-нависоко се реем, толкова по-дребни изглеждаме на онези, които не могат да летят.
Най-добрият учител в живота е опитът. Вярно, взима скъпо, но обяснява разбираемо ,,,,,,,,,,,,

Бриги Магнито

Цитат на: rider777 - Четвъртък, 06 Октомври, 2016, 10:50:59
Колегата с 22 тона товар ли докара камиона от Италия и с разход 32 ли ?
Се ми се струва,че за 100кила нафта ,Денини едва ли си е губил времето да смета разход.
Ма знам ли мое и да е сметал все пак сте колеги

rider777

Ако е негов камиона ще смета и ще се държи за сърцето ,,,,,,,,,,,,,,,,,
Никога не съм обичал и толерирал тъпанарите, мързеливците, завистливците, злобарите и ,,,,,,,,,,,,
Колкото по-нависоко се реем, толкова по-дребни изглеждаме на онези, които не могат да летят.
Най-добрият учител в живота е опитът. Вярно, взима скъпо, но обяснява разбираемо ,,,,,,,,,,,,

DENINI

Преди малко проверих на колегата сметките,всичко му е на 6.Доволен съм,а и той.
Камиона ми е излишен към момента и ще седи на паркинга,приемам оферти от хора които могат да ми докарат пари,ако им поверя камиона.

Бриги Магнито

:D ;D Как нема му провериш разхода а?
Абе усещате ли се как стаете смешни?
Баровци ......

admin

Цитат на: DENINI - Четвъртък, 06 Октомври, 2016, 22:07:49
Преди малко проверих на колегата сметките,всичко му е на 6.Доволен съм,а и той.
Камиона ми е излишен към момента и ще седи на паркинга,приемам оферти от хора които могат да ми докарат пари,ако им поверя камиона.

За какъв камион става дума?
Тоз, който падне в бой за свобода, той не умира!

DENINI

Бриги Магнито

briko

Денини, бъди така добър и драсни тук с какъв договор изпратихте колегата до Италия, граждански или някакъв допълнителен трудов? Питам, защото ми предстои една подобна гимнастика и ми казаха, че шофьор не може да се назначи на граждански договор, дори и за кратко време или малко работа. ???

down_shiftеr

Цитат на: briko - Сряда, 09 Ноември, 2016, 16:28:01
Денини, бъди така добър и драсни тук с какъв договор изпратихте колегата до Италия, граждански или някакъв допълнителен трудов? Питам, защото ми предстои една подобна гимнастика и ми казаха, че шофьор не може да се назначи на граждански договор, дори и за кратко време или малко работа. ???
Трудов договор.
Което означава че ще се набуташ с осигуровки за 1 месец. После го анулираш.
Счетоводителя знае как става.

Ама може и без нищо (ако имаш доверие на тоя когото ще пращаш) ;D

down_shiftеr