• Welcome to Форум на българските шофьори.

Предпочитано заплащане, на км., на заплата + командировъчни или твърдо?.

Започната от Zaron, Петък, 28 Октомври, 2016, 22:41:49

« назад - напред »

0 Потребители и 3 гости преглеждат тази тема.

Tsecko

Ами какво да му кажа? Да си прегледа договора ли! Ами той сигурно няма и договор.;)
Колега,не се заяждам ,ама имаш ли договор? Ако в договора ти пише ,че си на мин. раб. заплата ,другото е без значение ,бегай бързо до като не са ти намерили друг курс до Франция .

майн рид

Явно не сте ме разбрали правилно , за това ще поясня:
1 во Заплатата ми е 800 лв бруто плюс 50 евро на ден командировка . Което прави за 10 дена работа към 1500 лв
2 ро Ако бях на час както предлагаш за 10 дена работа колко мислиш бих изкарал ?
3 то За това дадох този пример за да разясня че : Във България няма постоянна работа както в Европа, и за това се правят разни схеми на заплащане . За да са доволни и двете страни . Без компромис не става .
4 то Да приемем че месецът ми е пълен, и имам 200-220 Работни часа за какви пари говорим ( За Българска фирма става въпрос)
Не позволяваи на магаретата да ви четат
конскоо

майн рид

конскоо

Tsecko

Цитат на: майн рид - Вторник, 22 Ноември, 2016, 22:18:21
Явно не сте ме разбрали правилно , за това ще поясня:
1 во Заплатата ми е 800 лв бруто плюс 50 евро на ден командировка . Което прави за 10 дена работа към 1500 лв
2 ро Ако бях на час както предлагаш за 10 дена работа колко мислиш бих изкарал ?
3 то За това дадох този пример за да разясня че : Във България няма постоянна работа както в Европа, и за това се правят разни схеми на заплащане . За да са доволни и двете страни . Без компромис не става .
4 то Да приемем че месецът ми е пълен, и имам 200-220 Работни часа за какви пари говорим ( За Българска фирма става въпрос)
Нямам представа от ставката при шофьори,но 200ч.x примерно10 лв. =2000лв. По закон,щом си в чужбина ти се полагат командировачни,по спомен бяха около 27 евро x 15 дена=405 евро.=789лв.+2000=2789лв.
Освен в пари ,работата на час се измерва и в спокойствие и пълноценна работа.

rider777

95% от тези дето са станали шофери по неволя е трябвало да станат икономисти, финансови и правни съветници, политици ,,,,,,,,,,,,,,,,,, гледам, че им се отдава,,,,,,, само дето съм сигурен, че за шофери не стават ,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,
Никога не съм обичал и толерирал тъпанарите, мързеливците, завистливците, злобарите и ,,,,,,,,,,,,
Колкото по-нависоко се реем, толкова по-дребни изглеждаме на онези, които не могат да летят.
Най-добрият учител в живота е опитът. Вярно, взима скъпо, но обяснява разбираемо ,,,,,,,,,,,,

Tsecko

Това е една примерна бърза сметка,макар да има много други фактори.

п.п.   аз съм с друго висше образувание,но да, по неволя шофьор,нооо добър ;) !

imter

Аз пък съм овчар,но си купих лаптоп и гледах едни клипове на един велик шофер и реших и аз да стана,ама като гледам какъв е шофер ,май по-добре той да беше станал овчар :D :D :D :D.

Nachinaesht

Цитат на: rider777 - Сряда, 23 Ноември, 2016, 04:31:52
95% от тези дето са станали шофери по неволя е трябвало да станат икономисти, финансови и правни съветници, политици ,,,,,,,,,,,,,,,,,, гледам, че им се отдава,,,,,,, само дето съм сигурен, че за шофери не стават ,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,

Хи,Хи,хи, представям си ги като депутати у парламента. Какви ли законови промени ще измислят? Тука се предлага бан за дразнители - там сигуно ще е разстрел за мнение, различно от тяхното. Па какво ги чака чорбаджиите-изедници не ми се мисли. За недоволен шофер сигурно ще има сто тояги на гол гръб за шефа?

Zaron

Цитат на: rider777 - Сряда, 23 Ноември, 2016, 04:31:52
Дразни те интелигентноста на шофьоритее  ли?, или това, че се интересуват и все повече си търсят правата?!.

SEMPER

Цитат на: Nachinaesht - Сряда, 23 Ноември, 2016, 08:57:26
Хи,Хи,хи, представям си ги като депутати у парламента. Какви ли законови промени ще измислят? Тука се предлага бан за дразнители - там сигуно ще е разстрел за мнение, различно от тяхното. Па какво ги чака чорбаджиите-изедници не ми се мисли. За недоволен шофер сигурно ще има сто тояги на гол гръб за шефа?

Мога да ти гарантирам, че 80% от депутатите от към умствен багаж са по зле от пишещите тук. Включително и от теб. ;D
Това че по някаква линия са успели да се наместят в парламента няма как да ги направи автоматично умни.

То и резултата от "работата" им се вижда с просто око .... , за съжаление.
Не бих могъл да ви дам пълна гаранция, че няма да има някакъв инцидентен случай на престъпност в страната

майн рид

rider 777  Явно нещата се оправят : преди беше 99 процента , сега са 95 процента . Явно има развитие .
конскоо

майн рид

Колеги може ли  да не / ЕБАВАМЕ / всяка тема .
Ако сте на политическа вълна  Ваш си проблем
Иначе темата е ЯСНА ? Ако имате какво да кажете : Моля!!!!!
конскоо

майн рид

конскоо