• Welcome to Форум на българските шофьори.

Правилник за движение, колегиалност или шахмат?

Започната от комбайнер, Четвъртък, 24 Ноември, 2016, 19:16:46

« назад - напред »

0 Потребители и 1 гост преглеждат тази тема.

комбайнер

Всеки си отговаря лично и минимум парично. 
Значи ще ида да карам камион някъде си, за какво? За пари. И ще се пробвам дали от тях могат да ми вземат полицаите. А в лидъла триците ми се видат скъпи.
  Има си правила и трябва да се спазват. Аз спазвам ограничението за скорост. Зад мене са се наредили щото има и забрана за изпреварване. Ако лентата е една и поддържам скорост, не правя метани. Мога да отбия тук-таме, само ако не съм в състояние да поддържам скоростта. Гледам и това да не е много често-освен другите и аз работя.
А ако съм на платно с 2 ленти, никой не ме интересува. Иска да кара по-бързо от разрешеното, значи е готов да нарушава. Какво му пречи да направи и друго нарушение-да изпревари. Защо стои зад мен като мисирка, и аз да се притеснявам?
Нито правилата са мои, нито знаците съм поставял.
Па и друго-неговия камион може да е по-бърз, ама моя е по-як...

комбайнер

admin

Цялото движение в България е шахмат. Само се огледайте и вижте какво се случва около вас. Броил съм по десет нарушения за няма и километър. Не твърдя, че съм безгрешен, но се старая в голяма степен да се придържам към закона.
Тоз, който падне в бой за свобода, той не умира!

admin

Тоз, който падне в бой за свобода, той не умира!

razor

'Ма не разбрах каква е драмата , особено след разяснението от първия пост  ???
Има си закон , всеки сам решава дали да го наруши .
Виж една тема за спазване на дистанция - мъгляво понятие по наште ширини , би била интересна .

razor