• Welcome to Форум на българските шофьори.

Здравейте Колеги

Започната от Nikollaicho, Петък, 09 Декември, 2016, 12:02:44

« назад - напред »

0 Потребители и 1 гост преглеждат тази тема.

Nikollaicho

Здравейте Колеги от Видин съм наскоро почнах кът шофьор на такси от немай къде (работа във Видин НЯМА)
та реших докато чакам да минат тези 2 месеца да изкарам Е да карам такси но нямам Водач записах се на изпита  но ДАЙ ме спряха и познайте бум акта  та въпроса ми е сега ще мога ли да изкарам Е и ще имам ли някъкви проблеми АКТА ми е в НАП вече

Nikollaicho

micyri

Тоя въпрос си го задай в ДАЙ,КАТ.Тука ще стане виц.
Нищо лично ,ама да си шофьор си има и отговорности!

micyri

gazibarev

Като  си платиш всички актове и задължения към дай и НАП Тогава ще можеш да подадеш документи за нова книжка в кат

admin

Цитат на: gazibarev - Петък, 09 Декември, 2016, 19:20:07Като  си платиш всички актове и задължения към дай и НАП Тогава ще можеш да подадеш документи за нова книжка в кат
Струва ми се много пресилено. Поне до скоро КАТ имаха претенции единствено по отношение на неплатените глоби към тях.
Тоз, който падне в бой за свобода, той не умира!

m_a_rtins

Това което е написал по - горе колегата  че пътните актове са събираеми от НАП е наистина така ,,, пример - колега работил за Гръцко- българска транспортна фирма му е съставен акт миналата година , акт  който той е сглупил  да подпише ,, в момента той не работи в фирмата но във къщата си  е посетен от съдия изпълнител като фирмата вместо да плати акта до момента не желаят да заплатят въпросният акт  ( при постъпване във фирмата обещават че ако по време на работа се наруши те ще заплатят нарушението )    .          п.с    акта е съставен на база - неизправна композиция .

m_a_rtins