• Welcome to Форум на българските шофьори.

Сваляне на шофьорската карта с мобилен телефон

Започната от TachoMobile, Вторник, 07 Февруари, 2017, 10:45:00

« назад - напред »

0 Потребители и 1 гост преглеждат тази тема.

admin

Да напиша и аз нещо по темата. Днес получих четеца за карти и реших да пробвам как функционира цялата работа. Инсталирах приложението, закупих платената му версия и включих четеца с поставена дигитална карта към мобилен телефон. Преглеждането на информацията в картата е доста лесно, както и сваляне на информацията във файл със съответното разширение. Ако имате някакви въпроси, питайте и ще отговоря.

Прикрепям снимка на самото устройство.
Тоз, който падне в бой за свобода, той не умира!

admin

Rammbon

От къде мога да си купя само четеца на картите? В Полша миналата година ги гледах по 199 евра, но ми се досвидяха тогава.
Иначе свалянето при Тахо Венци е 10лв на карта.

Rammbon

admin

abator

Цитат на: Rammbon - Четвъртък, 13 Април, 2017, 17:08:39
... В Полша миналата година ги гледах по 199 евра, но ми се досвидяха тогава. ...

Най-вероятно си гледал така наречения ключ. Става за архивиране на данни от тахото и картата. За това е било на такава цена.

TachoMobile

Цената е 29 лв с адаптера за смартфон. Можете да си закупите всеки четец, който поддържа EMV1 и не изисква специални драйвери.
Ние искаме да имате максимална свобода при използване на нашата апликация.

Поздрави

Rammbon

Това, което си е купил Админа, това ми трябва, за сваляне на данните от картите. 29 лв ли струва?  Или нещо повече ? Че не съм на ясно какво да взема е четец EMV1, а и в нета не намерих нищо такова. Ако това нещо на Админа, чете данните от картите и мога да ги сваля на компютър с Windows 7, ще искам да ми пратите с наложен платеж.

admin

Устройството е 29 лева плюс доставка. Свалянето на данните става с платената версия на приложението за Андроид, която струва 10 лева и има възможност за сваляне данните на общо 10 карти.

TachoMobile

Здравей,
Апликацията е за телефон с Android 4+ и поддръжка на OTG.
Целта е да можеш да си свалиш файла докато си на път, но при всички случаи си редовен, ако ти направят проверка, дали картата е свалена в срок.
Работи се елементарно - 3 бутона: за отчет, за сваляне и за отваряне на списъка от свалените файлове. Файла се намира в папка с име TachoMobile(ще видиш мястото, чрез бутона File). Ти можеш да изпратиш файла на Viber, Skype, FaceBook, Mail и д.р.
Свалянето на апликацията е безплатно и то включва опцията за отчет. Опцията за сваляне е налична чрез бутона в горния десен ъгъл - "трите точки"  и струва 10лв.
За повече въпроси - 0887799066 - Димитър

latzi

На мен ми изписа че устройството не ми е  съвместимо с версията. С xcover 3 съм и андроид 6.0.1

Изпратено от моят SM-G389F с помощта на Tapatalk
Челно с 70!

latzi

Обаче на таблета се инсталира.

Изпратено от моят SM-G389F с помощта на Tapatalk
Челно с 70!

latzi

Днес сефте свалях данни от картата ама греда. Показа ми само един ден и то от миналата година а последно бех зад волата миналия петък. Как е при вас.
Челно с 70!

admin

latzi

Челно с 70!

latzi

Иначе файла (.DDD) генериран от приложението го отворих на компютъра и ето какво се вижда. Една година назад. Искаше ми се некъде сумарно за деня да ги подреждаше данни за време на управление, почивка, работа и т.н.  Но за сега пак става.
Челно с 70!

admin

Нямам представа защо така се е получило при теб.

admin