• Welcome to Форум на българските шофьори.

Двойка шофьори търси работа

Започната от PLAMENXXXOOOXXX, Четвъртък, 23 Февруари, 2017, 18:10:43

« назад - напред »

0 Потребители и 1 гост преглеждат тази тема.

PLAMENXXXOOOXXX

здравейте колеги,
моля да споделите коректна фирма където можем да звъннем с колегата за работа на двойка.колегата има опит година и половина вътрешно в скандинавието и прави курсове до германия и холандия за имам опит 3 месеца прави до румъния. звънях на трийсетина фирми и или не работят двойки или ще ви имаме в предвид.на 33 години а с колегата се познаваме от 27 години затова искаме да работим заедно.
благодаря ви предварително.
П.П.   извинявайте за правописа но използвх калпав преводач.

PLAMENXXXOOOXXX

Hasan Alimehmed

Кангаро Транс ЕООД, София. ЗА ЕС, целия ЕС, без изключения. 1700 до 3 месеца-1900е след 3 месеца, осигуровка на 994 лв.

Hasan Alimehmed

briko

Колега Plamen, защо използвате преводач за да пишете тук? Ако не сте български гражданин или от ЕС, много трудно може да ви наеме бг. работодател. От мен Трайковтранс П-в.

PLAMENXXXOOOXXX

благодаря за бързият отговор.
клавиатурата на лаптопа е само на английски и за това пиша в гугъл на латиница,то ми дава най близкия превод, копирам и пускам.
другият път ще пиша през телефона.
още утре ще звънна на тези фирми.

emka87

Двойка не е добре , колкото и близки да сте ама вие си знаете вижте Сересуела.

PLAMENXXXOOOXXX

резултат след проверката на посочените фирми.
Сересуела-в момента набират шофьори само за единичка (може други колеги да се интересуват)

Кангаро Транс-ще набират след 1-2 месеца(информацията за нарушения на регламент 561 намерена в интернет се потвърди)

Трайковтранс-човека ни вика да говорим лично,че не било всичко за по телефон.(дайте малко прясна информация,че само стара намерих-и тя никак не ми хареса).

продължаваме да търсим(къде е този глад за шофьори не знам)

Stoyanpol

imter

briko

:)До преди седмица имаше обява за двойка прави до Германия, аск логистик намират се в двора на Либхер...само да не бъркам името. За Трайков в сегашно време лошо не съм чул. Последно от Бургас цяла дузина колеги е наел има и база в Испания, но това не го гарантирам на 100%....виж темата за ем джи5

imter

За правите до Германия се търсеше ,само 1 човек.Темата за Ем 05 направо ме потресе,как може да има още такива измекярски фирми,и как може да има още хора да им се връзват.Пробвайте в Унтерер,там ще ви вземат щом сте готов екипаж.

M.Traykov

PLAMENXXXOOOXXX

В Унтерер ми записаха телефона за в момента не търсят хора.
Другите  в понеделник ще звънна,че не вярвам уикенда да ми вдигнат.

emka87

Вижте АИТ Пловдив. Имам приятели на двойка там .14c. правите на кабина парите ги дaват и тръгване до седмица. И утре да звъннеш ще ви вдигнат и ще се разберете.

djingov

Вижте в Perea на бълг.договор са Витоша ЕУ транс София.

imter

Колега пробвайте и в Прима 91,мисля че предишното име им беше Пеликан,намират се във Варна,набират двойки и вземат хора без опит.

imter