• Welcome to Форум на българските шофьори.

България се обезбългарява.

Започната от Haydutyn, Събота, 21 Октомври, 2017, 14:35:28

« назад - напред »

0 Потребители и 1 гост преглеждат тази тема.

Haydutyn

Не говоря само за северозападнала България, където няма с кого да се разминеш. Навсякъде българите се евакуират от цялата страна-дори под турско робство не е било толкова  зле, както сега. Само на мен ли ми се струва или всеки се спасява от тази държава?

Haydutyn

rider777

Плана тече по план ,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,
Никога не съм обичал и толерирал тъпанарите, мързеливците, завистливците, злобарите и ,,,,,,,,,,,,
Колкото по-нависоко се реем, толкова по-дребни изглеждаме на онези, които не могат да летят.
Най-добрият учител в живота е опитът. Вярно, взима скъпо, но обяснява разбираемо ,,,,,,,,,,,,

rider777

Никога не съм обичал и толерирал тъпанарите, мързеливците, завистливците, злобарите и ,,,,,,,,,,,,
Колкото по-нависоко се реем, толкова по-дребни изглеждаме на онези, които не могат да летят.
Най-добрият учител в живота е опитът. Вярно, взима скъпо, но обяснява разбираемо ,,,,,,,,,,,,

Monster

Цитат на: Haydutyn - Събота, 21 Октомври, 2017, 14:35:28Не говоря само за северозападнала България, където няма с кого да се разминеш. Навсякъде българите се евакуират от цялата страна-дори под турско робство не е било толкова  зле, както сега. Само на мен ли ми се струва или всеки се спасява от тази държава?
Въобще не ти се струва, така си е. Заплатите са мизерни с изключение на няколко бранша и връзкарите. Не съм роднина на Делян-без значение кой от двамата.
  Младите нямат сигурност за утрешния ден, така не се женят нямат деца. Ако се ожениш трудно се развеждаш, ако не е по взаимно съгласие.
  Мутренсите времена не са си отивали - ако засечеш някой с по-скъп джип или лимозина могат де пребият спокойно, ако не си със властта си загинал като човек или като бизнес. Така всичко отива в големия град, откъдето месното население му писва от задръствания, че не може да си запише детето на децка или училище и т.н. Тези и други проблеми те водят към Терминал 1 или Терминал 2.
  Живота не ни е толкова дълъг да видим една по-добра България.

Haydutyn

Хвалят се, че 6млн. пътници минали през летище София!?! Напротив голям проблем.

Бриги Магнито

От днес скача минималната заплатка на 500 и кусур пари,очаква се масово завръщане.

Заплащането е единият момент.
Другият момент е че навремето из села и паланки имаше я АПК я ТПК сиреч имаше препитание,са има основи от порутени или тотално разрушени сгради

Haydutyn

Първото поколение като се установи навън, второто и третото идват в България като на гости и за малко.

k

Цитат на: rider777 - Събота, 21 Октомври, 2017, 19:35:18
Плана тече по план ,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,
С такива политици и работодатели така ще е.

ivopifeca

Хората от северозапада са обединени,и нищо не мое ги бутне...Там по селата българи цигани си се разбират перфектно,бедата е от политиката,просто нема никва икономика,дое ли индустрията,всичко се оправя ,и си идва по местата ;)

Monster