• Welcome to Форум на българските шофьори.

Новата версия на Igo - проблем и Maps ME

Започната от ekotech11, Сряда, 21 Февруари, 2018, 14:31:37

« назад - напред »

0 Потребители и 1 гост преглеждат тази тема.

ekotech11

Купих новата навигация с инсталирани IGO естествено за камион. Нямах време да я разгледам и направо я забих на стойката и когато тръгнах да си въвеждам данните на камиона /размери, тонажи .../ изненада  ;D >:( изобщо няма меню за въвеждане. Има само избор камион без да има възможност да се въвеждат данни на камиона. Прекарваме през надлези 3.5 метра... луда работа. Внимавайте колеги като купувате или ви актуализират системата и картите.
Един колега ми показа приложение на mapsme много подробни карти за цяла Европа - търсене по имена на фирми, пълни адреси много добро приложение. Паркинги , бензиностанции , индустрии... много подробни карти.

ekotech11

Hristo Lishev

Колега, IGO-то ти Primo ли е или Nexgen? На таблета ми е първото, на телефона съм си качил за всеки случай и второто, и на двете се настройват данните на камиона.

Hristo Lishev

ekotech11

Nexgen  колега. С Promoto няма никви проблеми само старите карти от 2011 и ми казаха, че на мойта навигация не могат да ъпдейтват картите и за това си купих новата.....Строви ми нервите за това пиша да внимавате какво купувате.

ekotech11