• Welcome to Форум на българските шофьори.

Къде има сгодна бакалия

Започната от lumpen, Неделя, 03 Юни, 2018, 16:40:40

« назад - напред »

0 Потребители и 2 гости преглеждат тази тема.

lumpen

Старите кучета да споделят моля къде е удобно за акостиране с тоя параход на колела .за дозареждане на хладилника? Благодаря предварително. Най вече Германия

lumpen

juli76

Цитат на: lumpen - Неделя, 03 Юни, 2018, 16:40:40
Старите кучета да споделят моля къде е удобно за акостиране с тоя параход на колела .за дозареждане на хладилника? Благодаря предварително. Най вече Германия
Много общо казано.Коя провинция,коя магистрала спиране само за пазар или и за пауза ?

juli76

rider777

Навсякъде има магазини,,,,, стига да не ти пука

,,,, ама такива дето смятат камиончето за параход на колела обикновено ги гледам как мъкнат покупките на по няколко километра ,,,,

а най- сгодна за пазар си е Франция ама и в Германия е същото

Никога не съм обичал и толерирал тъпанарите, мързеливците, завистливците, злобарите и ,,,,,,,,,,,,
Колкото по-нависоко се реем, толкова по-дребни изглеждаме на онези, които не могат да летят.
Най-добрият учител в живота е опитът. Вярно, взима скъпо, но обяснява разбираемо ,,,,,,,,,,,,

Hristo Lishev

Бате Иво, много  те молА, не заблуждавай колегата, че пазаруването с композиция е все едно си с личната кола. Колега lumpen,  Германия е мнооого голяма държава. Има места, дето на всеки аутохоф почти има магазин, има такива, дето със свещ да ги търсиш пак няма и спирането е невъзможно в близост. Ползяай картите на чичко Гугъл, но пак няма гаранция. Най-добре питай по-стар колега от фирмата, да те насочи горе долу по маршрута, по който караш.  Аааа, сетих се. Бате Ивооо, я пусни онова клипче, дето имаше проблеми с мосютата, че беше изкъртил настилката пред едно Super U ли беше, Lidl ли, не помня вече. ;D

rider777

Слаб ми е нета и нямам идея къде да го търся.
Никога не съм обичал и толерирал тъпанарите, мързеливците, завистливците, злобарите и ,,,,,,,,,,,,
Колкото по-нависоко се реем, толкова по-дребни изглеждаме на онези, които не могат да летят.
Най-добрият учител в живота е опитът. Вярно, взима скъпо, но обяснява разбираемо ,,,,,,,,,,,,

Boroman21

Цитат на: lumpen - Неделя, 03 Юни, 2018, 16:40:40Старите кучета да споделят моля къде е удобно за акостиране с тоя параход на колела .за дозареждане на хладилника? Благодаря предварително. Най вече Германия

Значи има един трик дето аз практикувам.
Когато ми се пазари , си спирам на аутохоф (препоръчително без бариери да е ) откачам гарсониерата и газ на първия магазин дето излезе на мапс. Така хем си пазара на спокойствие , хем ремаркето ти е на що годе сигурно и влизаш на почти всички паркинги  на мгазини.
А и правия даже пауза 45м като бонус.
С ремаркето също е възможно НО винаги може да стане проблем да се заклещиш , да задереш кола или да те заклещят брутално тия с леките коли.  С една дума може и да минеш метър ама може и да олекнеш с много €€€  .

Пп. Повечето паркнги за забранени  за над 7.5т  , пазарувката може да ти поскъпне със 75е .

lumpen

Извинявам се, че не уточних .предимно се мотам на 1диницата и скоро имаше набутване в зона за живеене а за новобранец като мен си е голем стрес иначе лидер или нещо подобно на некой аутохоф най ще е удобно

lumpen

Исках да кажа ЛИ-дл ал ди е такива като за шофира а обаче тоя телефон добавя букви които не съм натискал

lumpen

Цитат на: Boroman21 - Неделя, 03 Юни, 2018, 20:47:13

Значи има един трик дето аз практикувам.
Когато ми се пазари , си спирам на аутохоф (препоръчително без бариери да е ) откачам гарсониерата и газ на първия магазин дето излезе на мапс. Така хем си пазара на спокойствие , хем ремаркето ти е на що годе сигурно и влизаш на почти всички паркинги  на мгазини.
А и правия даже пауза 45м като бонус.
С ремаркето също е възможно НО винаги може да стане проблем да се заклещиш , да задереш кола или да те заклещят брутално тия с леките коли.  С една дума може и да минеш метър ама може и да олекнеш с много €€€  .

Пп. Повечето паркнги за забранени  за над 7.5т  , пазарувката може да ти поскъпне със 75е .
Аз ако знаех как се откача тая дивотия лесно. По точно знам как обаче само на теория и се перка по разни магазини из селата с ремаркето 

lumpen

Иво дори и сега съм във Фрация обаче не като теб национал ами по магистрала кажи около Метц Нанси Дижон Лион ще ми свърши работа често карам нататък

rider777

Под Метз на изход 32 мисля, че беше или 31 не помня точно да не те излъжа ама се вижда от пътя покрива на един огромен магазин Waves се казва мисля или нещо подобно,,,, не може да не го видиш от магистралата,,,, влизаш там и паркираш до KFS огромен паркинг, интернет на корем, перфектен за 45 часа пауза,,,,, а магазини наоколо бол. Принципно във Франция магазини да искаш ,,,,

lumpen

Цитат на: rider777 - Неделя, 03 Юни, 2018, 23:35:29
Под Метз на изход 32 мисля, че беше или 31 не помня точно да не те излъжа ама се вижда от пътя покрива на един огромен магазин Waves се казва мисля или нещо подобно,,,, не може да не го видиш от магистралата,,,, влизаш там и паркираш до KFS огромен паркинг, интернет на корем, перфектен за 45 часа пауза,,,,, а магазини наоколо бол. Принципно във Франция магазини да искаш ,,,,

Много ти благодаря, сега съм в Испания на връщане ще пр обем е на 29 изхд оня ден ми се виде покрив на Ли-дл. Безавариен път пожелавам.

Dilyan_Zagorchev

На Тионвил също има,нa изход 37.Ако карате посока Люкс магазина ви е отляво(Conforama май беше)Има перални на паркинга,а зад магазина има друг готин шоп,който много уважаваме със съпругата ми-Action.Има знак 3,5Т,но си спират камиони и не сме имали грижи.
А в отговор на Иво най-добре за пазар е Италия,после са Франция и Испания.Дори Австрия ми се струва по-добре от нацитата

rider777

И аз съм фен на магазините Action,,,,

lumpen

На 104 изход по А1 преди Koln има и ал ди и лид-
Л става за камион лично пробвах . Инфо за новобранци като мен. Дъртите кучета споделя йте. Никой не се е родил научен

lumpen