• Welcome to Форум на българските шофьори.

Създаване на фирма

Започната от dimo1233, Четвъртък, 04 Октомври, 2018, 17:08:27

« назад - напред »

0 Потребители и 1 гост преглеждат тази тема.

dimo1233

Здравеите. Искам да попитам какви са изискванията за отваряне на фирма за извършване на транспортни услуги с ,,C'' категория.В началото ще е един камион, а в последствие фирмата ще се разраства.Приемам вякаквии препоръки и съвети. :) :)

dimo1233

he4obek

трябва ти вътрешен или международен лиценз... зависи къде ще караш...

he4obek

rider777

Ако искаш да направиш пари си купи бус,,,,, с камиона е тъпо вече.
Никога не съм обичал и толерирал тъпанарите, мързеливците, завистливците, злобарите и ,,,,,,,,,,,,
Колкото по-нависоко се реем, толкова по-дребни изглеждаме на онези, които не могат да летят.
Най-добрият учител в живота е опитът. Вярно, взима скъпо, но обяснява разбираемо ,,,,,,,,,,,,

he4obek

Цитат на: rider777 - Неделя, 07 Октомври, 2018, 17:34:56
защо колега?

d0n7on1

Цитат на: rider777 - Неделя, 07 Октомври, 2018, 17:34:56

Бате Иво, има ли пари в бусовете? Не е ли прекалено наситен този бизнес?

rider777

Много са, но там са кинтите.
Никога не съм обичал и толерирал тъпанарите, мързеливците, завистливците, злобарите и ,,,,,,,,,,,,
Колкото по-нависоко се реем, толкова по-дребни изглеждаме на онези, които не могат да летят.
Най-добрият учител в живота е опитът. Вярно, взима скъпо, но обяснява разбираемо ,,,,,,,,,,,,

micyri

Да така беше,но и тях ги слагат под регламент 561 и няма смисъл.

rider777

Ако и на тях им го набутат става тъпо.

micyri

100% е решено.
И всичко заради поляците и зачестилите катастрофи с бусове из Германия.
В момента Германия е отправила официално запитване към Брюксел,законново от кога може да задължи бусовете 2.8 до 3.5т.да поставят тахо и влязат под рег.561

Hristo Lishev

А някой нещо да е виждал като публикация за "МакронЯ", обсъжда ли се, кога ще влиза за гласуване, откога ще влиза в сила?

micyri

Цитат на: Hristo Lishev - Неделя, 14 Октомври, 2018, 13:38:25
А някой нещо да е виждал като публикация за "МакронЯ", обсъжда ли се, кога ще влиза за гласуване, откога ще влиза в сила?
В момента при тая липса на шофьори,закона на Макрон си е самоубийство за бизнеса,поне в Германия

rider777

Ице,,,, и ти ли палиш свещи пред иконата на Микрончо ???  Ако някой си мисли, че това ще му оправи положението в Живота мноооо се лъже.

Hristo Lishev

Аааа, сакън, бате Иво, хич биля не съм такъв човек. Само дето чух, че една наша любима фирма и на двамата с теб закрива българския си офис, продава влекачите с българска регистрация и назначава българските шофьори на чужд (неин местен) договор с първоначална заплата... Да кажем, мнооого много прилична. Умишлено не й споменавам името, не обичам да правя така. Но е сигурно. Та такива ми ти работи по белия и черен свят, бате Иво. ::)

rider777

Преди няколко месеца пред един магазин срещнах един неин шофьор и поговорихме, та той още тогава ми каза, че е на френски договор ,,, ами евала на пичовете дето се уредиха.

цецодебел

Цитат на: rider777 - Неделя, 14 Октомври, 2018, 21:11:31
Преди няколко месеца пред един магазин срещнах един неин шофьор и поговорихме, та той още тогава ми каза, че е на френски договор ,,, ами евала на пичовете дето се уредиха.
Според мен френски договор означава и да живееш в Франция и един месец отпуска в годината !
Та не знам ,не знам ::)
пп. Макрон какво искаше камионите или шоферите да се връщат всеки месец ?
Карам си нормално , вече съм ПЕНСИЯ

цецодебел

Карам си нормално , вече съм ПЕНСИЯ