• Welcome to Форум на българските шофьори.

Магнит на Актрос

Започната от I.Chobanov, Вторник, 05 Февруари, 2019, 21:11:34

« назад - напред »

0 Потребители и 1 гост преглеждат тази тема.

I.Chobanov

Здравейте колеги.Къде се слага магнита на Актрос 1846 EEV?Благодаря

I.Chobanov

Boroman21

Boroman21

I.Chobanov

В какъв смисъл скъпо? Забравих да спомена, че камиона е автоматик.

micyri

Ще ти кажем къде се слага,но първо ни кажи защо искаш да го слагаш?

I.Chobanov

Поради това, че във фирмата в която работя разтоварните адреси са складове за арматура, метални конструкции и т.н.Често се налага да мърдам камиона с по метър - два и това нарушава почивката ми.

Boroman21

Rammbon

Точно така, бутай си напред и назад докато те товарят и разтоварват. И после почиваш активно. За твое добро е.

stoil nedev

Ало Чобанов, питай си шефа къде се слага магнита. Сигурно е голям отворко твоя босс.
Няма начин да не знае такива фокуси.
Стресни се, племе закъсняло!   Живейш ли, мреш ли, ти не знайш!  След теб потомство иде цяло - какво ще да му завещайш?       
                       Иван Вазов

micyri

Цитат на: I.Chobanov - Вторник, 05 Февруари, 2019, 22:03:26
Поради това, че във фирмата в която работя разтоварните адреси са складове за арматура, метални конструкции и т.н.Често се налага да мърдам камиона с по метър - два и това нарушава почивката ми.
Не знам някой да е на друго мнение,но мърдайки камиона ти не си в почивка,а друга работа(разтоварване/товарене).
Както казват и колегите,след това се прави почивка мин. 46 мин.и тръгваш.
Забрави за магнити и тарикатлъци,защото излизат много скъпо.
Успех!

rider777

Като гледам дотук всички му помогнаха на Чобанов ,,,, човека задава нормален въпрос а всички дават тъпи съвети ,,,,,, магнита се слага на датчика на километража ,,,, гледаш там, където има пломба и под пластмасовата капачка го лепиш на метала ,,,,, хубаво е магнита да е неодимов,,,, такъв сребрист защото е много по- силен от феритните, които са тъмни ,,,,,
Никога не съм обичал и толерирал тъпанарите, мързеливците, завистливците, злобарите и ,,,,,,,,,,,,
Колкото по-нависоко се реем, толкова по-дребни изглеждаме на онези, които не могат да летят.
Най-добрият учител в живота е опитът. Вярно, взима скъпо, но обяснява разбираемо ,,,,,,,,,,,,

Boroman21

Викаш нормален въпрос  ;D Явно стандарта ти за нормалност е леко изкривен.

rider777

Ако си мислите, че стандартите ви са прави живи и здрави ,,,,,,, аз магнита си го ползвам постоянно ,,,,,,,,,,,,,,,,,,,
Никога не съм обичал и толерирал тъпанарите, мързеливците, завистливците, злобарите и ,,,,,,,,,,,,
Колкото по-нависоко се реем, толкова по-дребни изглеждаме на онези, които не могат да летят.
Най-добрият учител в живота е опитът. Вярно, взима скъпо, но обяснява разбираемо ,,,,,,,,,,,,

micyri

Цитат на: rider777 - Сряда, 06 Февруари, 2019, 12:26:27
Като гледам дотук всички му помогнаха на Чобанов ,,,, човека задава нормален въпрос а всички дават тъпи съвети ,,,,,, магнита се слага на датчика на километража ,,,, гледаш там, където има пломба и под пластмасовата капачка го лепиш на метала ,,,,, хубаво е магнита да е неодимов,,,, такъв сребрист защото е много по- силен от феритните, които са тъмни ,,,,,
:)

micyri