• Welcome to Форум на българските шофьори.

Колко е заплащането на километър/ден/час, при некадърните, кадърните и "великите"?

Започната от МИНКО ИЛЧЕВ, Четвъртък, 11 Август, 2022, 11:14:24

« назад - напред »

0 Потребители и 3 гости преглеждат тази тема.

imter

Каруцата вече се обърна, няма кой да им вярва! Давам и още 1-2 години и ще отиде в Украйна(Русия) да участва в изграждането на новата държава ;)!

imter

МИНКО ИЛЧЕВ

Цитат на: imter - Сряда, 19 Юни, 2024, 08:26:51
Каруцата вече се обърна, няма кой да им вярва! Давам и още 1-2 години и ще отиде в Украйна(Русия) да участва в изграждането на новата държава ;)!

А, ако има цистерни, ще си пръв?! Избягаха много от хората им, сякаш някой е изненадан?! Вчера са се обаждали на един приятел да му кажат новите цени, изкара към 6,5 години и скоро напусна. Вчера са му пуснали парите от първия курс на новата работа и са повече от тези на ден които споменаваме, а е почти на километър, на курс е, ама то е същото. Май днес му се пада да взема от Дискордиа. Бяха му взели 200 лева за преразход, а не е имал. И "правите" курсове са вдигнат 90/85 евро за ден със и без АДР и 10 евро за ден допълнително и неясно колко минус за гориво. Тази костенурка на втората снимка, тези дни е направила 191 години. Дискордиа преди много години даваше композициите на изплащане и е на 30 години. Струва ми се ще изкара повече време. Ето един частичен цитат от мечтите им:

"DISCORDIA има собствени офиси в България, Украйна и Румъния. В компанията работят над 2 400 човека, а нашата амбиция до 2030 г. е тяхната бройка да достигне 10 000."

Вчера ми попадна Юроспийд:

"Сега и ТИ имаш шанс да си сред нас

Радваме се да съобщим, че от 1-ви Юли увеличаваме дневното заплащане за нашите страхотни шофьори до 125 € на ден!

В EuroSpeed ние винаги се стремим да предложим най-добрите предимства и условия за нашия чудесен екип. Вярваме, че нашите шофьори са гръбнакът на нашия успех и това увеличение отразява нашия ангажимент да подкрепяме и възнаграждаваме тяхната упорита работа.

Присъединете се към нас днес и се възползвайте от:

Най-конкурентните дневни ставки на заплащане
Най-новият камион в Европа
Прекрасна екипна среда

Тук ще намерите възнаграждаваща кариера в компания, която наистина цени своите шофьори, не търсете повече ⬇️"

0887177414

https://www.facebook.com/share/p/VSJU5jDqE2St3CDt/

Чудесно е, че поне на думи се предлагат такива пари - 110, 120 125 и нагоре евро на ден. И въобще не е нужно да си кой знае колко велик шофьор. А "великите",,,,,,,,, дори "най-великият" в света си търсят около 120 евро на ден, ама се хващат за 100. И трудно изкарват повече от 3 месеца. Както самият казва: такова голямо лайно съм, че и сам бих се уволнил.
Благословени да са тези, които нямат какво да кажат и въпреки това мълчат /не пишат/.
Принцип на Рудницки за нобеловите открития: Само онзи, който има абсолютни познания по изучавания проблем, може да го обясни, така че никой друг да не е в състояние да го проумее.
Наместо GPS, кажете ТАКОВАТА!!!

МИНКО ИЛЧЕВ

Благословени да са тези, които нямат какво да кажат и въпреки това мълчат /не пишат/.
Принцип на Рудницки за нобеловите открития: Само онзи, който има абсолютни познания по изучавания проблем, може да го обясни, така че никой друг да не е в състояние да го проумее.

imter

Цитат на: МИНКО ИЛЧЕВ - Четвъртък, 20 Юни, 2024, 02:28:37
    А, ако има цистерни, ще си пръв?! Избягаха много от хората им, сякаш някой е изненадан?! Вчера са се обаждали на един приятел да му кажат новите цени, изкара към 6,5 години и скоро напусна. Вчера са му пуснали парите от първия курс на новата работа и са повече от тези на ден които споменаваме, а е почти на километър, на курс е, ама то е същото. Май днес му се пада да взема от Дискордиа. Бяха му взели 200 лева за преразход, а не е имал. И "правите" курсове са вдигнат 90/85 евро за ден със и без АДР и 10 евро за ден допълнително и неясно колко минус за гориво. Тази костенурка на втората снимка, тези дни е направила 191 години. Дискордиа преди много години даваше композициите на изплащане и е на 30 години. Струва ми се ще изкара повече време. Ето един частичен цитат от мечтите им:

"DISCORDIA има собствени офиси в България, Украйна и Румъния. В компанията работят над 2 400 човека, а нашата амбиция до 2030 г. е тяхната бройка да достигне 10 000."

Вчера ми попадна Юроспийд:

"Сега и ТИ имаш шанс да си сред нас

Радваме се да съобщим, че от 1-ви Юли увеличаваме дневното заплащане за нашите страхотни шофьори до 125 € на ден!

В EuroSpeed ние винаги се стремим да предложим най-добрите предимства и условия за нашия чудесен екип. Вярваме, че нашите шофьори са гръбнакът на нашия успех и това увеличение отразява нашия ангажимент да подкрепяме и възнаграждаваме тяхната упорита работа.

Присъединете се към нас днес и се възползвайте от:

Най-конкурентните дневни ставки на заплащане
Най-новият камион в Европа
Прекрасна екипна среда

Тук ще намерите възнаграждаваща кариера в компания, която наистина цени своите шофьори, не търсете повече ⬇️"

0887177414

https://www.facebook.com/share/p/VSJU5jDqE2St3CDt/

Чудесно е, че поне на думи се предлагат такива пари - 110, 120 125 и нагоре евро на ден. И въобще не е нужно да си кой знае колко велик шофьор. А "великите",,,,,,,,, дори "най-великият" в света си търсят около 120 евро на ден, ама се хващат за 100. И трудно изкарват повече от 3 месеца. Както самият казва: такова голямо лайно съм, че и сам бих се уволнил.
Ако си ми следил постовете на тяхната страница ,предполагам си разбрал ,че това с цистерните е шега!Иначе историческо погледнато ,тази фирма започна да се развива последните 10 години и скоро ще достигнат апогея си!

МИНКО ИЛЧЕВ

Цитат на: imter - Четвъртък, 20 Юни, 2024, 07:48:40
Ако си ми следил постовете на тяхната страница ,предполагам си разбрал ,че това с цистерните е шега!Иначе историческо погледнато ,тази фирма започна да се развива последните 10 години и скоро ще достигнат апогея си!

Следил е много силно казано, оттам където копирах "новото" заплащане на Дискордиа, твоето изказване "изпъква" нали сме приятели във Фейсбук. Това отскоро го разбрах и свързах с теб, и случайно, обаче Тъпо Копеле 777,,,,,, понякога го проучвам. Първата ми мисъл за цистерните беше, че наистина има такива планове. Не съм от схватливите.

Понеже понякога съм припрян и ако бях шофьор, вероятно камион на Дискордиа би ме дразнил. Но се радвам, че тези две фирми вдигат стандарта и винаги може да се искат поне подобни суми. Разбира се, имам надежда, че това ще се отрази при заплащането на паткопасачите като мен.

Покрай "шофьорите" които не знаят български, ама някакви думи и аз поназвайвам. Слушам радио през приложение от телефона има всякакви освен и български. За тонколона използван една радиоточка. Понеже слушам предимно БГ Радио, ама напоследък през деня (6:30-7:00 до 21:30) има много рекламни и сменям понякога радиостанциите през деня. Какво ми прави впечатление, пускат разни песни и по някое време: Ариана Гранде - както казах знам някои думи и това означава Ариана Голяма - предполагам от 2 литра нагоре?! И се чудя по тези радиа сигурно са много евроатлантици, та не го кажат: Голяма бира Ариана - на българските. Пускам други радиа от Северна Америка, Южна Америка, Австралия, Азия и т.н. Песни, песни и по някое време Ариана Голяма (Ариана Гранде) и пее една и съща, явно тя участва в реклама на тази българска бира. Брей тази българска бира я рекламират почти по целия свят. Не разбирам толкова много какво пее и какво рекламира на бирата. Интересно ми и как се казва тази, която я рекламира по цял свят? Важното е, че българска стока се рекламира по света. Както Костадин Костадинов казва: нека всички българско и родно стане модно, и международно - от мен.

Ариана Голяма

МИНКО ИЛЧЕВ

Цитат"Пускам един нов тежковоз .
Търся му водач . Фирмата е в София. Пътува се през Видин.
Релация- България- Антверпен/рядко Хамбург/- България.
Отиване-товарят се 2 или 3 стари бангии. Обикновено  им се подава ток ток от бустер при разтоварване. Понякога се палят със спрей, защото са с малко нафта.
Връщане-товарят се 2/3 нови, новозакупени, аварирали, катастрофирали, каквито има. Използва се ел. лебедка при нужда.
Понякога се налага демонтаж на спойлерите. Заплаща се по 50 евро на камион.
Заплащане-когато си с камиона- 130 евро на ден. Осигуровка- на мин. заплата.
Нови камиони Волво. Ако гръмне гума, водачът си я сменя сам.
Изключвам коментарите, понеже вече съм информиран, че:
1. 130 евро на ден са пари за семки.
2. Там, където работите сега,  взимате много повече за по- малко работа.
3.Аз трябва да си карам камиона сам,
4. Шофьорът не е гумаджия, та да си смени сам гумата."

Най-големият шофьор, с индианско име Голямо Лайно 777, търси за 120-125 евро на ден (отново). Ето на ден са 130, нека стотиците му почитатели му препратят обявата. В Дискордиа по негови думи му предлагали с 20 евро на ден повече (вярвате му). За най-добрия в света могат да му дадат много повече от 130 (ще се съгласи и на 100 на ден - евро).
    На километър заплащане, може да изкара повече, ама не е за всеки плямпалник.
    Той можеше да кара само брезент и контейнер, и да дръпне дръжката на лафета на хладилник спрял до него. Имаше обява за контейнери София - Солун, май бяха 400 лв на курс. Според чорбаджията се правят 2 на седмица и дори 3. Като знам какъв карач е 4-5-6 на седмица няма да е проблем за него. София - Солун - София са под 700 км. А той минава по поне 2 000 на ден, за да направи десетките милиони километри (нали вярвате?). Само 5 курса седмично са 2 000 лв седмично, а месечно... Да, ама едно да приказваш, друго е да работиш.

Този поне пуска обяви и май работи някак си. Един друг, който се именува като - Шофьор номер Едно. В началото на този форум пускаше ЯКО обяви, че търси работа. Отдавна е само ибрикчия и подмива насрани политически задници, вероятно по му харесва или толкова може.

100€ за всеки ден прекаран в камиона и си стискаме ръцете.,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,

С ТИЯ КЛИПОВЕ, ДЕТО ПУСКАШ СЪС 150 И НАГОРЕ  - САМО ТАКЪВ С АБСОЛЮТНО ПРАЗНА МАНЕРКА БИ ТЕ НАЕЛ ЗА РАБОТНИК!!!  ТИ СИ ПОТЕНЦИАЛЕН УБИЕЦ С ПРЕТЕНЦИИ!!!

Darian Despodov Дооообре,
точно заради тези клипове една холандска фирма ми предлага да им бачкам за 820€   на седмица.

Ивайло Стефанов ще се направя, че ти вярвам!

Darian Despodov Лъжец ли ме наричаш ??? Мой приятел бачка там вече осма година ама той е на 900€ седмично.

Ивайло Стефанов прочете ли научната си фантастика преди да я публикуваш. Две неща ще подчертая и няма да коментирам повече .
Искаш по 850€(120 на ден) обаче повече от 1000 км на курс щот си бил на 56 и не си бил първа младост!!!! Хем искаш- хем нещеш да дадеш ЕВАЛА! Обаче как ще се качиш за 80евро

Ивайло Стефанов Няма такива със седящи камиони ????

Ивайло Стефанов аз също мога да карам твоето желязо за 120 евро на ден! Понеже съм сигурен, че не ти е празна манерката, не си в ония 95%!        Относно храната по ресторанти, не искам допълнително заплащане, не съм толкова лаком като теб!  П.с продължавай да се излагаш, то вече няма накъде!!!

John Doy само дето неговия е с четвъртити  гуми пред тях, а той си търси работа!!!

Darian Despodov  Абе да ти кажа под секрет, че моя не е спрял да бачка ама последния шофер го е омаал та сега като се прибера от Турция след 10 дни ще трябва да го правя и може аз да си го карам ама моята работа е само из България а знаеш, че аз се чувствам най- добре във Франция.

Ивайло Стефанов бягай в Кокел на Френски договор, ще взимаш дебелите пари и ще се хвалиш по групите! Няма плащане на км, и знаеш, че там чорбаджията изобщо не е с празна манерка, и можеш да караш само Франция!

Darian Despodov Преди 2-3 месеца минах и говорих със Саша ,,,, предпочитам холандски или белгийски осигуровки, че времето за пенсия наближава.

Иво, приятел си ми и се надявам да не ме докладваш???? ама плащам на километрър, защото иначе ще карат по 200км макс на ден????
А един ден като започна да возя бело и емигранти, ще ти звънна да делим кеша????????????
Според мен не трябваше да се отказваш да бъдеш чорбаджия, макар и сам да си караш камиона!
Успех ти желая, Друже!

Jordan Marinov  Дане, виж как карам като ми плащат на ден. В последната фирма бях 3 месеца и половина и като си тръгвах последната заплата ми я платиха двойно със специални благодарности за ефективното ми каране ,,,, винаги до последната минута и винаги пристигане на адресите мноооого преди времето, което са сметнали те ,,,,  та има шофери и Шофери ,,,,

МИНКО ИЛЧЕВ

Един познат започна с до 50 стотици на километър. Фирмата е "Шанс - Милко Байчев". При голям разход и почивка вкъщи над 45 часа са 40, при добър разход и нормална почивка, повече от 45 часа са 45 ст на км. Ако почива бързо, на 45-тия час се тръгва и в нормата на гориво - 50 ст на км. А идва от 36 ст/км. Той иска повече почивка и му предложих, ако е "къс" курсът, да почива повече, а при "дълъг", 45 часа и газ. Не се чака за товари и се правят доста количество - пари и пробег. Да, ама се вози много често боклук, като застана до кофа за боклук не издържам много, а ако ми е зад гърба?! Много фирми във и около Велико Търново, тази е от Поликраище. Обявата съм я за търновска. И другите в района са на подобно заплащане. Може май?! А има обяви по 32 и надолу стотинки за километър.
    В горната публикация има 130 евро на ден за тежковози. А в много случаи, автовозите са около 120 евро на ден. Това например за "най-великият" шофьор в света,,,,,,,,,,,,,,,,,,,777. Продължавам да се чудя, това "пияници", "некадърници", "шушумиги", "профила" - все цитат от споменатия. Тези правят 12, 14 и 15 хиляди през България и Румъния, инак в Европа и 16 хиляди могат да се направя по 0,50 лв и правят - ЯКИ пари. Та този по 2 хиляди километра на ден прави, дори повече, че има десетки години пропуснати. Нали не поставяме на съмнение, че е направил към 10 милиона за няма 20 години (половин милион годишно)?

"Защо класическата туба за гориво има три дръжки?
Тубата за гориво е изобретение на германците от 1930 г. и първоначално се използва само за военни цели. Оттам съюзниците я наричат Jerry can /от видоизменено Gery - Germany/. Това наименование е запазено и до днес.
Класическата туба има три дръжки за да може двама войника да носят 3 туби - по една във всяка ръка и една по средата. Така всеки от тях ще носи общо по 30 литра. Ако един войник носи една туба ще носи само 20 литра, което е малко. Ако сам носи 2 туби ще носи 40 литра, което е много. Затова германците са се спряли на 3 туби за 2 войника и са сложили три дръжки, за да може да се носи средната туба от двамата. Допълнителният бонус, е че един човек може да носи две празни туби в една ръка като хване двете крайни дръжки или общо 4 празни туби за един човек. Класическа германска гениалност!????"

МИНКО ИЛЧЕВ

Може и да е вярно, ще рече над 130 евро на календарен ден, присъствен в камиона... Чудя се тези с огромните стажове, искат по-малко, а се съгласяват на още по-малко,,,,,,,,,,,,,, - например. Не отпада мнението за някои, че трудно държат пътя, ама пари се вземат. Не е изключено, да се изискват някакви умения не свързани с тази работа - евентуално.

"Преди две години доказахме, че можем да минем ,,психологическата бариера" за възнаграждение над 3000 евро.
Днес можем да се похвалим, че при нас все повече шофьори успяват да вземат възнаграждения над 4000 евро!
Благодарим на всички за добре свършената работа през изминалия месец, защото така доказват, че положените усилия си заслужават."
Лек и безавариен път, колеги! ????️
.
#DISCORDIA #карайнасигурно

imter

От 1000 човека тези пари ги взимат сигурно 10,в тях се включва обучение на нов шофьор,само леки товари с икономия и доста благосклонност  от страна на шефовете ;)!

Hristo Lishev

Скоро правих седмична почивка с колега от Дискордия, та той ми сподели, че наистина се взимат 130 евро на календарен ден, но... Кара се кръгов курс България - Норвегия - Северна Якутия - Чукотка (зона Владивосток, минава се по път през 3 вечнозамръзнали езера, нещо като "Шофьори по леда" било :o), оттам те свалят зона Уланбатор, после през Памир отиваш на Киргизтан, Узбекистан, Казахстан, и в крайна сметка те прибират през спорните Кримски територии и Румъния. Курсът трябвало да се прави за не повече от 10 календарни дни, всеки следващ ден ти се плаща по 10 евро по-малко.
Който се чувства подготвен, да се обади, имало вакантни места (още)... ;D

цецодебел

Цитат на: Hristo Lishev - Четвъртък, 22 Август, 2024, 09:17:53
Скоро правих седмична почивка с колега от Дискордия, та той ми сподели, че наистина се взимат 130 евро на календарен ден, но... Кара се кръгов курс България - Норвегия - Северна Якутия - Чукотка (зона Владивосток, минава се по път през 3 вечнозамръзнали езера, нещо като "Шофьори по леда" било :o), оттам те свалят зона Уланбатор, после през Памир отиваш на Киргизтан, Узбекистан, Казахстан, и в крайна сметка те прибират през спорните Кримски територии и Румъния. Курсът трябвало да се прави за не повече от 10 календарни дни, всеки следващ ден ти се плаща по 10 евро по-малко.
Който се чувства подготвен, да се обади, имало вакантни места (още)... ;D
Ице, да не си се объркал и да си говорил с някой от бившите ти колеги, тия с другите превозни средства?  ;D
Карам си нормално , вече съм ПЕНСИЯ

Hristo Lishev

Цецо, от горния ми пост само това за седмичната почивка е вярно, другото е шега, но съгласно репутацията на въпросната фирма, която не се променя с годините, те ти ги дават, но ти дали ще ги вземеш, е друг въпрос... Ако ти откраднат нафтата, е за твоя сметка, страх ги е да карат Франция по този повод, наистина са по платени паркинги само, но както всички знаем, във Франция ги няма много и така. Този път съм сериозен. За 130 бимбирлика на ден никой не каза, бяха три коли, паркинг "Ребрата" Венло, повечето го знаят.

imter

Цитат на: Hristo Lishev - Четвъртък, 22 Август, 2024, 10:36:19
Цецо, от горния ми пост само това за седмичната почивка е вярно, другото е шега, но съгласно репутацията на въпросната фирма, която не се променя с годините, те ти ги дават, но ти дали ще ги вземеш, е друг въпрос... Ако ти откраднат нафтата, е за твоя сметка, страх ги е да карат Франция по този повод, наистина са по платени паркинги само, но както всички знаем, във Франция ги няма много и така. Този път съм сериозен. За 130 бимбирлика на ден никой не каза, бяха три коли, паркинг "Ребрата" Венло, повечето го знаят.
Господин Генерал,все пак те държат рекорда София-Берлин 6 дни и средна скорост около 45 километра ,но за сметка на това грандиозна икономия и сърбеж на някои части от тялото :D :D :D!

Hristo Lishev

Да, редник Т. Веднъж един подобен жълт "икономист" ни беше наредил 15, 16 камиона след него от Щрален (граница Нидерландия) по А40 Германия та чак до Дуисбург, на забранен за изпреварване участък с 81 км/ч. Доста го сърбя Д-то... ;D

МИНКО ИЛЧЕВ

- Работодателите, искате ли шофьор? Охо, доста са.
- Работодателите, искате ли добър шофьор? Охо, на практика всички.
- Работодателите, искате ли най-добрия в света? Смятате че не можете да си го позволите? Откъде ще намеря такъв и как да сме сигурни, че е най-добрият? Обявената цена е 125 евро на ден, ама ще се хване на 100. А съм абсолютно убеден, че е най-добрият в света, защото той го казва, а Голямо Лайно 777 - НИКОГА, НИКОГА не лъже.

Между другото той не си търси работа:
ЦитатNikolay Stoqnov  Не бе пич ,,,, аз работа не търся ,,,, предлагам на някого да му карам камиона вместо да му стои на паркинга докато търси някой Мунчо да му го кара за жълти стотинки ,,,,,,,, днес излязох с таксито в 5 сутринта и се прибрах в 12, дремнах си хубаво и излязох в 18 ,,,,, до 22 изкарах за деня 295 лева по апарат ,,, с бакшишите са 340 и сега съм си вкъщи, изкъпан, нахранен и ,,,,,,,,,,,, мисля, че даже 125€ за живот във варела са прекалено малко ама ти щом мислиш по друг начин сигурно си прав ,,,,,,,,,,,,

Веднага идва изводът от това, че е къпан: не е чак толкова смрадливо Тъпо Копеле 777, само душевно.

Искам да помогна, вЕрвате ми, нали? Вярвате в далеч по-абсурдни неща, че този "герой" минава по 2 000 км на ден и дори 3 000 - 4 000. Като разделим, "милионите му километра" на всичкото време, а ако само на това което можем да признаем по точно неговите критерии. Напомням, че много държи, ако някой е изгонен от фирмата, не му се признава стажът и изминато разстояние съответно. Разбира се за него ще направим изключение, че ще остане съвсем без. Знаете не всичко може да мине за стаж, обикновено при него всичко се счита за стаж, ама пак е трудно да се доближи до обявения. Дали не послъгва като дърта циганка, май е десетки пъти повече?!

Пуснал я тази обява, която върти от години, сега е "твърдо" 125 евро на ден, в десетки групи. Никога не бях коментирал десетките му обяви сега също, само харесах коментар, че е "изплискал водата". Преди години години, сам си задаваше въпроса: ама това онзи ли е? Сега ме познал и споменал. За негово съжаление, може да не съм чак колкото него прост, ама все пак достатъчно и му обясних, колко е подходящо името Голямо Лайно 777 или смрадливо Тъпо Копеле 777. И много скоро ще се "хване" за 100 евро на ден, по-малко от шофьор в Дискордиа, дори и пътя да не може да държи. Не съм сигурен с какъв род да се обърна към него, постоянно да се лъже е обикновено при жените, да се занимава с клюки и интриги е пак женско. И вашата Ивввв,,,,,,,,,, както нежно се наричат помежду си, явни мъже естествено, се оказа и чувствителна. Изтрил ми коментара и ме блокирал. Та няма как да си проведем разговор там, казвам го за форумните мангали с "гражданска позиция", която се появява избирателно и само понякога. Не бих го оставил с едностранно споделени чувства, ще му отвърна.

Като оставим тези случаи, той си е "МЪЖКАР". Какво ли значи това и дали, че не би отказал на 85 годишна? Женкар знаем ли какво е? Оказва се, че не, ако някога е имало, сега е много рядко, почти няма. Когато материалът е корвет, ама няма Шевролет, кой ще се занимава с жени? Някоя омъжена и се чуди с кого да си го сложи, ЯКО поощрявана от други такива, и била "прелъстена"?! Да, бе да - вЕрвайте ѝ. Та мъжкар е явно нещо с мъжете? С такси изкарва по 330 лева (169 евро са) за 11 часа, ама той търси много "повече" 125 евро на ден, за често 15 часа дневно - вЕрваме му, дори ЯКО. Да не пропуснете, че това се зачита за стаж като международен шофьор, поне при него.

Кое куче ще ходи на лов, ако има лесна храна? Рови в боклука, намира нещо което горе-долу става. Така е със съвременния корветджия, евентуално наследник на женкар, той си рови в боклука и намира нещо, може би направо боклукът идва при него, и си избира.

Ивона, не се наемам да произнеса фамилията. Влекач 4 оси и полуремарке 7 оси.

За такава композиция е задължително да имате претенции за пари. И ако заплащането е обвързано със свършената работа, например за изминато разстояние - също.

Мернах една задача на сина, за 6 клас е май, а съм сигурен, че близо 1/3 сте стигнали и прехвърлили, а не като мен?! Тя е 2562х6254 - колко цифри има полученото число? Нашият изявен форумен мангал и Голямо Лайно 777, би се справил набързо. Както самият казва, че е по-умен от много професори по физика - ЯКО му вярвам, дори вероятно е скромен и е още по-умен. На него последните 4 години от училището са му били необходими за да изкара "С" и да работи за по-малко пари от един в "Дискордиа", а той е взел "С" и после "СЕ" за няколко пъти по 4 дни. Идеята за решаване на задачата е разлагане на множителя на прости числа - 1, 2, 3, 5, 7, 11, 13... Прости числа няма нищо общо с прости шофьори или прости форумни мангали. Демек е желателно да не си много прост, за да получиш прости множители. И решението само ще дойде.

Определение: Естествено число, което има само два делителя, се нарича просто число.
⇒ Делителите на всяко просто число са едно и себе си.

Това май се учи в 5-ти клас?

ЦитатХайде отново за Nти път да пусна моята отчаяна молба към някой великодушен "Превозвач" да ме наеме в своята просперираща фирма, където се работи малко а кинтите са от 125€ на ден нагоре. Наясно съм, че при този глад за шофери не подбирате кого качвате да търкаля желязото защото аз камион съм виждал само на снимка ама се надявам да се окаже, че се кара лесно и вероятността бързо да се науча е доста висока.  Та така - от средата на Септември мога да работя до края на годината за всеки, който ми направи достойна оферта на лично съобщение и за предпочитане е на контейнери. Отново шъ зъмолъ унейз пишман тарикати на които са им ниски навлата а са им високи другите разходи включително и шоферските възнаграждения да се въздържат от лекции по Икономика и съвети да съм си купил камион щом искам такива пари и им давам един безплатен съвет - карайте железата в Надин и не се мъчете да се занимавате с алчни шофери. Аре лека ви и весела вечер и с нетърпение очаквам оферти.

ЦитатPavel Georgiev  Само вътрешно в Европа ме устройва ,,, на острова на пакистанците бих ходил за по 150€ на ден ,,,,

Не че не може да кара на Острова, само е друга цената.

ЦитатDon Baruto  Вече 17 предложения в Месинджъра ама нито едно, което да ме грабне яко.

Предложенията са за под 100 евро на ден, ако има за 100, ЯКО заминава. А и 17 предложения, точно такова поколение (17-то) е столичанин. А вие го мислите за прост?

И други хора коментират, не съм единственият "почитател":

ЦитатОнуфри Пантелеев Тоя не е чорбе , а психично болен човек. В други групи за частни превозвачи пък се прави на интересен как щял да им взема камионите за желязо. Тука пък се моли за работа , пълен кретен . Някога може да е бил нормален човек , но вече е изперкал тотално .

Според мен, тъпотията му е придобита, не е роден чак толкова прост.

ЦитатАбе колеги защо му доставяте удоволствие да пишете на тоя малоумен цървул не виждате ли, че не е вред с главата

ЦитатИвайло Стефанов абе шизофреник, допреди година мислеше по друг начин! Ти си 100% шизофреник, как имаш книжка все още???

ЦитатИвайло Стефанов: Познавам те вече от доста години, аз лично и 80 евро на ден не бих ти дал! А тия глупости за таксито, ги разправяй на някой друг!

ЦитатИвайло Стефанов кифладжио, теУефоно не ти го знам, ама много сакам да ти видим оборото на таксито! С твоята простотия и до женските групи ли стигна???  А надали работодател, който види клиповете ти, как готвиш в кабината по време на движение и пускайки камиона с 120 /140 км ще те наеме на работа!!! Ти си точния пример  - тези от които нищо не става са с най големите претенции и изисквания!

На негово място бих се защитил, че са до 180 км/ч, ама да не послъгва отново и пак, и пак?! Телефонният му номер го има в другите публикации, побързайте да не го изпуснете.

МИНКО ИЛЧЕВ

Ако не ви се чете, това е лесно "смилаемо". При нормалните може да доведе до повръщане.

Видео на Спасимир Котлов - мизерия, мизерия, мизерия - ЯКА!

Много е интересно, сборка от клиповете му. Мервал съм някои, но наистина бях втрещен. Хайде почитатели, на които им е кумир. Подражавайте му, нали искате да сте като него? С една дума не може да се опише, но с 3 може: мизерия, мизерия, мизерия! И няма не искам както искате да ставате като него, това е рецептата. И еврогейчетата, и те искат да са модерни, да са прогресивни... Ама като дойде време за дупето, ама не може ли без него?! Не може и дупе ще има.

Ура, ура, ура! Преди седмица - две е информацията. Ама и при мен работа, работа, работа - но не ГЕРБ, а патки, патки , патки и така закъснях.
    Разгеле най-после най-великият в света си намери работа. От 340 лева за 11 часа, ще работи по 15 за 240. За 240, нали имате силна вяра, моята не е толкова силна? Поне няма да се налага да се къпе, това да знаете е противопоказно и означава - не ставаш.

ЦитатAtanas Georgiev  Другата седмица започвам за по 240 лева на ден само прави курсове, фирмата е българска и там няма текучество. Ники, както ти обещах няма да казвам коя е фирмата и няма да качвам никакви клипове от нея.

Остава да се задържи на работа поне няколко месеца, че като се знае какво лайно е, сам би се уволнил - негови думи. Някъде срещнах с точни дати или само месец от някой си септември до март или април беше изкарал някъде - по негови думи. Записах го, ама къде е?! Задържал се е 6-7 месеца на работа и му вярвам. Не е невъзможно и на тази да изкара толкова, и по 240 лева на ден, да не забравяте.

ЦитатНе,,, 460 HF автомат със 16 скорости а не с 12  2011година го взех на 15ти Септември на 7 километра с наелоните по него и Април 2012 ме изгониха заради един тъп ямболски селяндур ,,,,,,,,,,,

Ето намерих го. Това "накисване" е вероятно, правиш нещо редно и опа?!

ЦитатБорис Борисов  Идея си нямаш как си бръмчах с маршрутките едно време ,,,,, легенди се носят още за мен.

Това си е стаж на камион - международно, за такива които им е малък. Стажът нали?

ЦитатEvelin Malinov  Не бе брато ,,,, търся си работа бре ,,,,,,,,,,,,

Някакво разтройство беше. Предлага да им кара камионите, сега пък и работа си търси.

ЦитатВисоко заплащане трябва да означава над 150€, което е абсолютният минимум вече за тази работа.

Не е ли гъзолизец? Държи да се хареса на шофьорите. Значи за всички най-малко 150 евро на ден, крадци пияници некадърници... - негови думи. А за най-най- великият в света търси 125 евро на ден. Вече според него е на 240 лева на ден, но за вас иска поне 150 евро на ден. Не е ли светец?

ЦитатDarian Despodov  От групата набрах още фенки, ама ти как яко ме забавляваш си нямаш идея.

Фенките са вероятно от третата възраст, на третата възраст - 80-85-90 години. И да се похвалиш, кои предпочиташ, младите около 80 или опитните на 90?

ЦитатИвайло Стефанов Чичка  само коментираш!
Камиона ти седи, а ти все не можеш,да  си намериш подходяща работа !
И да направиш,някой собственик богат !
То не бяха обява от типа ,че искаш да помогнеш !
То не бяха изисквания .
То какво ли,не беше ,защо все още ,не можеш да намериш подходящото място ? Разбирам, ти си професионален шофьор ,от времето на Тодор Живков ,и всички са мошенници , работят без пари, и не искат да ти дадът така жадуваните 150 Е!
Покажини на всички как се прави припукай камиОнО от пред вазЕ и ни научи как се прави а не само да коментираш на хората обявите!
Лек и успешен ден
Живи и здрави !

ЦитатТова дане  е курника на ония какво му буше даглавието raider нещо си

Само предположение за първата снимка, ама случайно не е.

Така правете, като животните.

✅ Ако имате опит като международен шофьор, кандидатствайте за позицията: Международен шофьор С+Е – ВЪТРЕШНО ЕВРОПЕЙСКИ ЛИНИИ чрез прикачване на Бокс ремаркета, без товаро – разтоварни дейности.
 - За изпълнение на трудовите задължения по съответните линии, фирмата предоставя чисто нови влекачи SCANIA модел: R460 производство 2024г, както и влекачи VOLVO модел: FH Aero производство 2024г.
- Осигурено заминаване от и прибиране в България за сметка на фирмата.
- Служебен телефон с карта.
✅ Заплащане: Командировка 110 евро/ден + Заплата месечно + Ваучери за храна;
Телефони за допълнителна информация и подробности +359888941499
✅ Основни изисквания: ефективно управление на влекач; високо ниво на лична дисциплина и отговорност; умения за работа в екип; валидни пълен комплект документи за позицията.

Снимка 5. Заплата и 110 евро на ден, това дори най-великите не го взимат. Нормалните шофьори може и да могат вземат тези пари.

МИНКО ИЛЧЕВ