• Welcome to Форум на българските шофьори.

Глобал Меритайм Сервисес ООД

Започната от Dakundi, Петък, 17 Февруари, 2023, 19:18:28

« назад - напред »

0 Потребители и 1 гост преглеждат тази тема.

Dakundi

Фирмата транспортира карго контейнери от пристанище Варна запад и Бургаското...Базата е в Повеляново на 3км от пристанище Варна запад.Изключително ,изключително  Скръндзи са тия собственици...няма такива мръсници и скатавки ! хора не започвайте работа при тия негодници ....Търсят си някакви изпаднали шофьори където да им дават по 1100-1200лв на месец.Нещо страшно е там.
Майката си джаскала

Dakundi

Майката си джаскала

цецодебел

Цитат на: Dakundi - Петък, 17 Февруари, 2023, 19:18:28
Фирмата транспортира карго контейнери от пристанище Варна запад и Бургаското...Базата е в Повеляново на 3км от пристанище Варна запад.Изключително ,изключително  Скръндзи са тия собственици...няма такива мръсници и скатавки ! хора не започвайте работа при тия негодници ....Търсят си някакви изпаднали шофьори където да им дават по 1100-1200лв на месец.Нещо страшно е там.
Я раздуй подробно, къде, какво, щото "бягай с 200" сме го слушали.
Карам си нормално , вече съм ПЕНСИЯ

цецодебел

Dakundi

Фирма за вътрвшен превоз в Бг седалище кв.Повеляново гр.Девня област Варна( на 30км от Варна) транспорт на морски контейнери в Бг.Заплащането е под всякаква критика! това е главното ...заплащането което беше 1140 и 1160 лв на месец.Когато исках да напускам и питах шефа дали ще имам предизвестие и той ми каза да ,както си е по договор 30 дни.Казсх му добре ..по договор пише че работния ден ми е 8 часа ама пфавя всеки ден 15-ки а той ми отвърна ..Шоферлък ве шоферлък.......Един дребвн и мазен пигмей ...такива са в тая фирма ...пазете се това не са хора.
Майката си джаскала

МИНКО ИЛЧЕВ

Цитат на: Dakundi - Петък, 17 Февруари, 2023, 19:18:28

Наистина както Цецо е писал, много често в този раздел се пише: бягайте с 200 от някоя си фирма. Почти винаги с такова "описание" е най-добре да се избягват такива работници, там е големият проблем, не във фирмата. Не рядко дори тези въобще не са работили там. Имаше един Киро Лудият и той ходеше по интервюта и после пишеше за всяка посетена фирмата като вътрешно лице - което дири може да не е лошо. На пръв поглед не изглеждаш от тези, но на практика не казваш за някаква конкретна лъжа, въпреки че пишеш от първо лице. Обявили са, че ще е ТЪЙ, ама става ИНАК. Много "изпаднали" и не толкова биха работили за хиляда и сто, двеста лева, ако се работи 3-5 дни месечно. Ако има безплатно пиене, тази фирма няма да може да подсигури места на огромния брой желаещи.
Благословени да са тези, които нямат какво да кажат и въпреки това мълчат /не пишат/.
Принцип на Рудницки за нобеловите открития: Само онзи, който има абсолютни познания по изучавания проблем, може да го обясни, така че никой друг да не е в състояние да го проумее.
Наместо GPS, кажете ТАКОВАТА!!!

Dakundi

ами явно и от форума ще избягам с 200...нали темата е за това ??и аз обяснявам че при пълен месец съм взел съответно:1140лв за 1-ви месец и 1160 зс втори месец...Камиона ми бил горял много и за това така ...ами олигофрени защи ми давате този камион...Само лъжеха отвсякъде.Така че не ми обяснявай работника къв бил...Не плащат..не искат да плащат! сз карам Бус в момента и си докарвам 2000лв..На ония селяни им тръгвам в 2 сутринта и се прибирам в 20 часа и накрая 1160 лв..Айде няма нужда от измамници
Майката си джаскала

цецодебел

Цитат на: Dakundi - Събота, 18 Февруари, 2023, 08:58:23
ами явно и от форума ще избягам с 200...нали темата е за това ??и аз обяснявам че при пълен месец съм взел съответно:1140лв за 1-ви месец и 1160 зс втори месец...Камиона ми бил горял много и за това така ...ами олигофрени защи ми давате този камион...Само лъжеха отвсякъде.Така че не ми обяснявай работника къв бил...Не плащат..не искат да плащат! сз карам Бус в момента и си докарвам 2000лв..На ония селяни им тръгвам в 2 сутринта и се прибирам в 20 часа и накрая 1160 лв..Айде няма нужда от измамници
Колега, не бързай да скачаш. Колко километра правиш на месец? До къде караш и кога се прибираш......И ако не си разбрал, тук сме шофьори, не работодатели.

МИНКО ИЛЧЕВ

ами явно и от форума ще избягам с 200...нали темата е за това ??и аз обяснявам че при пълен месец съм взел съответно:1140лв за 1-ви месец и 1160 зс втори месец...

На вече втората публикация си споменал, което след дълго замисляне, би могло частично да се приеме, само че пак не е ясно колко е дни е месецът? От 3-5 дни, работните за месеца или календарен брой?
Цитат на: Dakundi - Петък, 17 Февруари, 2023, 22:18:04
Заплащането е под всякаква критика! това е главното ...заплащането което беше 1140 и 1160 лв на месец.

Още по-интересно е след като първия месец получи 1 140 лв, как работи още цял месец? Въобще няма да питам колко са обещали, защото в следващите 10 публикации няма да го кажеш.

...Така че не ми обяснявай работника къв бил...

Обяснявах за други случаи, но след като се припознаваш, няма да отричам. Не рядко има които не са работили в коментираната фирма, ама искат да "предупредят" другите. Вече въобще не го изключвам като възможно и при теб.

...На ония селяни им тръгвам в 2 сутринта и се прибирам в 20 часа и накрая 1160 лв...

За съжаление това ти е единственото изречение което го казваш без недомлъвки, на третата публикация в темата.

Преди време се спазваше едно изискване, при такива публикации, авторът да се представи с имената си. И анонимни публикации бързо се махаха. Хайде от нас да мине, защото в този случай ще ти изпари желанието да споделяш дори това едно изречение което си написал.
Благословени да са тези, които нямат какво да кажат и въпреки това мълчат /не пишат/.
Принцип на Рудницки за нобеловите открития: Само онзи, който има абсолютни познания по изучавания проблем, може да го обясни, така че никой друг да не е в състояние да го проумее.

МИНКО ИЛЧЕВ