• Welcome to Форум на българските шофьори.

Поздрав за деня

Започната от НЕКАДЪРЕН ТРАКТОРИСТ, Събота, 09 Юли, 2011, 14:14:33

« назад - напред »

0 Потребители и 1 гост преглеждат тази тема.

bojo

Цитат на: kanchev59 - Понеделник, 14 Януари, 2013, 20:50:39Поздрав за всички стари TIR-аджии.

Тука нещо не можах да разбера,поздравяваш само старите "TIR-аджии",а останалите-млади и средно млади и неTIRаджии,какво без поздрав,недей така разваляш колектива.  ;D
Добро утро на всички,лек и безавариен ден. ;)

Божо

bojo

Божо

KrOcky

https://www.youtube.com/watch?v=Nbitkyp9lrQ

Спешъли за по-улегналото/не дъртото/ поколение.  :D
КльоНбаджия

KrOcky

КльоНбаджия

kanchev59

Извинявам се на всички които са се засегнали. Не съм искал да обидя никой.Исках само да Ви поздравя и аз с една стара шоферска песен, но не можах. Явно годините си казват своето. Лека и безаварийна работа на всички колеги.
Живота е обидно кратък- днеска те има а утре те няма, затова живей кратко, но луксозно!

admin

Цитат на: kanchev59 - Вторник, 15 Януари, 2013, 09:17:07
Извинявам се на всички които са се засегнали. Не съм искал да обидя никой.Исках само да Ви поздравя и аз с една стара шоферска песен, но не можах. Явно годините си казват своето. Лека и безаварийна работа на всички колеги.

Добре дошъл във форума. Просто прочети в раздел "Уроци и упътвания" как става вмъкването на клипове в публикацията и всичко ще бъде наред.
Тоз, който падне в бой за свобода, той не умира!

Бриги Магнито

Бацета да Ви поздравя с една песен на един клип обиколил интернет пространството вчера,с пожелание да се доближим поне малко до настроението ,начина на работа ,спокойствието и онази искра живец ,която я има на лицето на момето от клипа.
Живи и здрави

driver70

Благодарим на бацко,те и от мен един поздрав с много живец.

KrOcky

КльоНбаджия

Станимир

kanchev59

Живота е обидно кратък- днеска те има а утре те няма, затова живей кратко, но луксозно!

kanchev59

Поздрав за всички истински БЪЛГАРИ.Епа, че я има БЪЛГАРИЯ,ако ще и свето да свърши!!!!!!

kanchev59

Добро утро и лека работа на всички,който са зад волана.

Станимир

Наздраве на тайфата!                  

bojo

Наздраве на тайфата!
Благодаря,много сочно наздраве! ;D
Божо

grants

Поздрав за всички колеги

Превод на песента http://vbox7.com/play:15b3b79e Превода е мое дело ако има грешки се извинявам. Лек път и безаварийни км.
Не всичко е пари,но всичко е с пари

kanchev59

Айдееееееееееее поздрав за компанията.Нека сме здрави,нека сме живи,нека ни "оправят"........

kanchev59