• Welcome to Форум на българските шофьори.

Пловдив

Започната от admin, Сряда, 15 Декември, 2010, 21:51:25

« назад - напред »

0 Потребители и 3 гости преглеждат тази тема.

admin

Тоз, който падне в бой за свобода, той не умира!

admin

kxa

Пу съм първи записал се от Пловдивски регион. :P

kxa

godji

аз ще взема втори номер  ;D
БЪДИ РАЗУМЕН !КАРАЙ ВНИМАТЕЛНО !Не карайте и не поствайте когато сте пили - после може да съжалявате !

admin

Ами ето каква например може да бъде ползата от този раздел. Онзи ден пътувах до Асеновград и можех да мина да изпием по едно кафе, ама вие чак сега си казвате. :)

godji

Цитат на: admin - Неделя, 26 Декември, 2010, 20:04:40
Ами ето каква например може да бъде ползата от този раздел. Онзи ден пътувах до Асеновград и можех да мина да изпием по едно кафе, ама вие чак сега си казвате. :)
ами що не писа в темата . аз в петък бях свободен до обяд. щяхме да направим първата форумна сбирка  ;D
БЪДИ РАЗУМЕН !КАРАЙ ВНИМАТЕЛНО !Не карайте и не поствайте когато сте пили - после може да съжалявате !

admin

Не беше предвидено това пътуване и нямаше и много време в интерес на истината. Нали пък трябваше да се прибера навреме за Бъдни вечер....

р...

Цитат на: admin - Неделя, 26 Декември, 2010, 20:04:40
Пу хванах те в лъжа знаеш,че аз съм пловдивчанка имаш и телефон така ,че дължиш две кафета и много благодаря за помоща за лаптопа свалям на поразия та пушек се вдига ;) ::)
Винаги има изход

р...

Цитат на: admin - Неделя, 26 Декември, 2010, 20:22:37
Не беше предвидено това пътуване и нямаше и много време в интерес на истината. Нали пък трябваше да се прибера навреме за Бъдни вечер....
Бе можеше да зъбъднеш у дома и мъжо си дойде изненадващо от Турция и дружката от Варна беше у нас на гости и ....щяхме да посрещнем и коледата даже
Винаги има изход

admin

Да ти кажа честно, ума ми беше в пътуването и да се прибера навреме. Въобще не ми е минало през ума за теб, обаче пък и нали си семейна... :) Обаче виж, ако се бях досетил за приятелката ти..... :)

р...

Цитат на: admin - Сряда, 29 Декември, 2010, 18:28:58Да ти кажа честно, ума ми беше в пътуването и да се прибера навреме. Въобще не ми е минало през ума за теб, обаче пък и нали си семейна... :) Обаче виж, ако се бях досетил за приятелката ти..... :)
и......как схвана тънката мисъл  :Dче и тя свободна да знаеш ::)
Винаги има изход

Niko60

Здравейте,майнички и аз сам от Филибето.ЧНГ 2011,безаварийно каране и много здраве ви желая
Нико60

godji

здрасти и за много години - дет се казва  :) да ти се връщат пожеланията  ;)

antoniyu

Здравейте и от мен аз съм от Асеновград
цигарените кутии?
А защо няма снимки на гладуващи деца върху опаковките на McDonald's?
Защо няма снимки на измъчвани животни върху опаковките на козметични продукти?Защо не поставят снимки на жертви на пияни шофьори,върху бутилките с алкохол ?Защо да няма снимки на нечестни и крадливи политици.

каруцаров

Здравейте, аз също съм от Пловдив.

НЕКАДЪРЕН ТРАКТОРИСТ

Цитат на: каруцаров - Четвъртък, 11 Август, 2011, 16:22:19
здравейте, аз също съм от пловдив
Здраво баце,дано ти кефне тука,че нещо лабави ми се чинат тез шофери,ма.........

НЕКАДЪРЕН ТРАКТОРИСТ