• Welcome to Форум на българските шофьори.

Плевен

Започната от admin, Сряда, 15 Декември, 2010, 21:52:15

« назад - напред »

0 Потребители и 1 гост преглеждат тази тема.

Hristo Lishev

Привет на всички във форума. Казвам се Христо Лишев, от Плевен, на 44 г. Днес се регистрирах и реших първият ми пост да е тук, за да се представя. Завършил съм Математическата гимназия "Гео Милев" в Плевен през 1988 г., междувременно УПК "Водач в градския електротранспорт" с категория Ттб. През 1993 г. завърших ВВВУ "Георги Бенковски" Долна Митрополия по специалност "Авиационно въоръжение" с цивилна "Инженер по автоматика". Притежавам категория С от 1992 г. До момента работя по специалността си в Авиационната учебна група - Долна Митрополия. Съвсем скоро ми предстои да напусна редовете на ВВС и сериозно съм решил да започна работа като международен шофьор. От всички умения и компетенции в момента притежавам само перфектно владеене на английски и руски език, скоро започвам курс за С+Е, товари и ADR основен и цистерна. Засега само чета темите, запознавам се с някои особености, но скоро ще започна по-сериозно да ви "досаждам" с най-различни постове, вероятно първият ще е за съдействие за започване на работа като обучаем в някоя транспортна фирма. Безаварийни километри от мен.

Hristo Lishev

МИНКО ИЛЧЕВ

Цитат на: Hristo Lishev - Неделя, 12 Април, 2015, 17:17:34
Привет на всички във форума. Казвам се Христо Лишев, от Плевен, на 44 г. Днес се регистрирах и реших първият ми пост да е тук, за да се представя. Завършил съм Математическата гимназия "Гео Милев" в Плевен през 1988 г., междувременно УПК "Водач в градския електротранспорт" с категория Ттб. През 1993 г. завърших ВВВУ "Георги Бенковски" Долна Митрополия по специалност "Авиационно въоръжение" с цивилна "Инженер по автоматика".

Явно сме съученици и около 2 години разлика. Много ме радват образованите хора. В "шофьорския бизнес" може да се изненадаш. Ако си начинаещ и не можеш (нямаш стаж), няма проблем. Но дори и да можеш, обаче можеш и други неща. Оу, голям проблем! Може би са единици, често много силно "кряскат" и създават впечатление, че това е всеобщо мнение. Като чета някои мнения би могло да се създаде впечатлени, че камион се кара изключително трудно. Много, много трудно и за целия континент Европа са достойни най-много 3-4 човека. Практиката показва нещо съвсем различно.

Цитат на: Hristo Lishev - Неделя, 12 Април, 2015, 17:17:34
... вероятно първият ще е за съдействие за започване на работа като обучаем в някоя транспортна фирма. Безаварийни километри от мен.

Мога да дам идеи. Има всичко необходимо в профила ми за връзка.
Благословени да са тези, които нямат какво да кажат и въпреки това мълчат /не пишат/.
Принцип на Рудницки за нобеловите открития: Само онзи, който има абсолютни познания по изучавания проблем, може да го обясни, така че никой друг да не е в състояние да го проумее.
Наместо GPS, кажете ТАКОВАТА!!!

МИНКО ИЛЧЕВ

Благословени да са тези, които нямат какво да кажат и въпреки това мълчат /не пишат/.
Принцип на Рудницки за нобеловите открития: Само онзи, който има абсолютни познания по изучавания проблем, може да го обясни, така че никой друг да не е в състояние да го проумее.
Наместо GPS, кажете ТАКОВАТА!!!

Hristo Lishev

Живот и здраве, да взема категорията и компетенциите. Благодаря за отзивчивостта, Минко.

Hristo Lishev