• Welcome to Форум на българските шофьори.

Шофьор-пенсионер

Започната от Димитър Гебшеменов, Събота, 20 Август, 2011, 16:16:59

« назад - напред »

0 Потребители и 3 гости преглеждат тази тема.

Димитър Гебшеменов

Абе,пенсии...гледайте си пенсийките и спокойствието....къде отивате да блъскате и работите с оправданието-да има за внучетата.....подбивате ни цената на труда и по тоя начин-за вашите внучета има,а за моите деца.......че ви псувам дет и да ви вида по пътя.... >:( >:( >:( >:( >:( >:( >:(

Причина за редакция: Забранено е писането с изцяло главни букви в заглавието на темата и в публикациите!!!
мразим когато се ебават с мен...ебават ли се с мен-значи се подиграват с моето семейство.....а подиграят ли се с него-не давам гаранции за това какво ще направя....успех на работодателите..........При самохвалците, както и при позлатеното оръжие, вътрешното не отговаря на външното.

Димитър Гебшеменов

мразим когато се ебават с мен...ебават ли се с мен-значи се подиграват с моето семейство.....а подиграят ли се с него-не давам гаранции за това какво ще направя....успех на работодателите..........При самохвалците, както и при позлатеното оръжие, вътрешното не отговаря на външното.

bad_kras

Цитат на: Димитър Гебшеменов - Събота, 20 Август, 2011, 16:16:59
Абе,пенсии...гледайте си пенсийките и спокойствието....къде отивате да блъскате и работите с оправданието-да има за внучетата.....подбивате ни цената на труда и по тоя начин-за вашите внучета има,а за моите деца.......че ви псувам дет и да ви вида по пътя.... >:( >:( >:( >:( >:( >:( >:(
И аз , и аз ще ги псувам . То не стига че квото са прайли да си уредят горе доле добри пенсии, а сега и идат да подбиват пазара на труда у транспорта отново. Те са доволни и на това което им дадат нали? Ама за нас не ни оттърва този начин на работа!!!! Нека си гледат внучетата и стига са прайли мизерии на следующите след тях---- и ние ще имаме внучета - дай боже!   Но не по този начин да се еб..м колегиално---това го праят само Матаджиите!!!!!!
>>>www.sbps.eu<<<  *** СБПШ ***             

bad_kras

admin

А аз ще използвам момента, за да напомня на всички, че правилата на форума не позволяват използването на изцяло главни букви както в заглавието на темата, така и в публикациите! Освен това този форум не е поле за изява на елементарни изказвания и ще помоля и двамата да бъдете малко по-предпазливи в желанието си за псуване. Защото ако в развитието на темата възникне някакъв спор именно на такава основа, ще последва незабавен бан на всички, които са опитали да го провокират. За тези, които не са запознати със системата за бан, ще напомня. При първо нарушение ограничението за публикуване на мнение е 24 часа. При второ става 72 часа. И при трето нарушение санкцията е за един месец.
Тоз, който падне в бой за свобода, той не умира!

Димитър Гебшеменов

Не говоря само за тях,можем да сложим в това число и военните пенсионери-бивши полковници и тем подобни..Постоянно ми намилат на главата разни шефове-виж го тоя-кара за 400, а ти ми искаш 700....Засега държа фронта,ама в интерес на истината на вратата му наистина чакат още пенсионери....И като се замотат-курс за 9 дена-правят го 12-13-14....Кеф голям,свят широк.....400 лв.пенсия+800 лв. за 2 курса-мнооогоо-даже и за внучето има....................Сори Админ ако сам огелпил нещо пак ;).Бесен съм >:( >:( >:(

bad_kras

Цитат на: admin - Събота, 20 Август, 2011, 16:31:57
А аз ще използвам момента, за да напомня на всички, че правилата на форума не позволяват използването на изцяло главни букви както в заглавието на темата, така и в публикациите! Освен това този форум не е поле за изява на елементарни изказвания и ще помоля и двамата да бъдете малко по-предпазливи в желанието си за псуване. Защото ако в развитието на темата възникне някакъв спор именно на такава основа, ще последва незабавен бан на всички, които са опитали да го провокират. За тези, които не са запознати със системата за бан, ще напомня. При първо нарушение ограничението за публикуване на мнение е 24 часа. При второ става 72 часа. И при трето нарушение санкцията е за един месец.
Добре , ок !   Но!  Гледам къде са изцяло "главните букви" ? Ако това че "псувам" без подробности означава нещо , окей нема така ( поне аз да псувам ) , но това в самия комент , според мен не е нарушение-никой не е казал точно какво и как?! Нали?!  Сори за тази публикация но има доста неща , които в транспорта излизат извън някакъв контрол и в рамките на нормалното общуване мисля че няма проблем всеки да изказва яда си - Но Без Цинизми - Нали?

admin

Крас, главните букви ги махнах и ги замених с малки както повеляват правилата. Митко, в интерес на истината те разбирам напълно. И аз имах случай с едно интервю за работа. Бяхме заедно с един приятел и беше дошъл и един пенсионер. Ние като научихме за каква работа става дума и за какво заплащане, решихме да си ходим. Онзи пенсионер обаче каза "Ами аз не съм работил вече месеци, и ще почна работа". Представи си какви рога им поникват на работодателите при такава ситуация. Все едно ми казва, виждаш ли, има кой да вземем да кара, а на теб парите са ти малко. Идеята за темата ми беше някой такъв военен да не извади пистолета и да се разгърми тук във форума, че ще се наложи да му скрия патроните. А ако ти му отвърнеш на огъня, ще скрия и твоите. ;)
Тоз, който падне в бой за свобода, той не умира!

bad_kras

Цитат на: admin - Събота, 20 Август, 2011, 16:41:56
В интерес на истината те разбирам напълно. И аз имах случай с едно интервю за работа. Бяхме заедно с един приятел и беше дошъл и един пенсионер. Ние като научихме за каква работа става дума и за какво заплащане, решихме да си ходим. Онзи пенсионер обаче каза "Ами аз не съм работил вече месеци, и ще почна работа". Представи си какви рога им поникват на работодателите при такава ситуация. Все едно ми казва, виждаш ли, има кой да вземем да кара, а на теб парите са ти малко. Идеята за темата ми беше някой такъв военен да не извади пистолета и да се разгърми тук във форума, че ще се наложи да му скрия патроните. А ако ти му отвърнеш на огъня, ще скрия и твоите. ;)
Охооо , имам доста пълнители и на всеки какво да кажа , доста съм насърбал за 17 год труд в тоя бранш!!!! Аз не се обиждам и се старая във форума да е всичко в рамките на нормалното , но и такива коментари за такива колеги като стане въпрос ( понеже и аз съм ги виждал наяве ) , става наистина остро!!!! Но пак казвам - в рамките на нормалното - псувам - не означава че : да му е... ма...  и т.н.  нали? Това е просто израз!

bad_kras