• Welcome to Форум на българските шофьори.

Алкохолът на паркинга

Започната от bad_kras, Вторник, 23 Август, 2011, 11:35:06

« назад - напред »

0 Потребители и 1 гост преглеждат тази тема.

bad_kras

Нормално ли е , да се прекалява с алкохола през почивните дни по паркингите?
Повечето знаят , че почивните дни , някои се уговарят по телефоните , други по скайп , къде ще почиват и да могат да се съберат. Да,това е хубаво , но тогава започва и част от нашата простотия. Иначе лошо няма , който може да готви , прави великолепни импровизирани манджи , скарите пушат и всичко е както трябва за да си починеш и хапнеш нещо по различно от седмичното меню. НО,идва и един момент в който моабета толкова се разгорещява , че ставаме център на внимание на самия паркинг. И защо?
>>>www.sbps.eu<<<  *** СБПШ ***             

bad_kras

Димитър Гебшеменов

мразим когато се ебават с мен...ебават ли се с мен-значи се подиграват с моето семейство.....а подиграят ли се с него-не давам гаранции за това какво ще направя....успех на работодателите..........При самохвалците, както и при позлатеното оръжие, вътрешното не отговаря на външното.

Димитър Гебшеменов

мразим когато се ебават с мен...ебават ли се с мен-значи се подиграват с моето семейство.....а подиграят ли се с него-не давам гаранции за това какво ще направя....успех на работодателите..........При самохвалците, както и при позлатеното оръжие, вътрешното не отговаря на външното.

bad_kras

Те и румънците не остават по назад !

admin

И друг път сме коментирали употребата на алкохол след приключване на смяната или през почивните дни. Лично моето мнение е, че дори и да се упорребява алкохол, трябва да бъде в много умерени количества. Особено когато сме на територията на друга държава. Може би тук е мястото да попитам колегите, които са пътували в арабските държави, там как стои въпроса с алкохола?
Тоз, който падне в бой за свобода, той не умира!

imter

Там колегите пият чай :) и в много редки случаи бира от вкъщи :),естествено в умерени количества.

nasrs

Ами Краси,който не иска да не пие!Който му се пие да пие.Всеки сам си носи кръста.Аз лично пия само бира и избягвам паркингите,където има българи защото ето докъде се стига-снимки филми и подигравки.На всекиго се случва да дръпне по пътя.Все пак няколко месеца без близките ти не е малко и леко изживяване.За радост не сме от най известните нации откъм алкохол!

manolov

Оооо, колегите поляци.... Миналия месец във Франция един го вдигнаха с Бърза помощ от паркинга- направо се беше отровил горкия  :o

Владимир Ангелов

В Ирак няма проблеми с алкохола, даже си има такива безмитни магазини. Стек Виктори е 2 долара, бутилка уиски 3 долара. В Иран има наказание само ако намерят алкохол в камиона ти и следва наказание което изпълнява ходжата с тояга. В Сирия също няма проблем.

Редакция на правопис.

admin

Цитат на: willy_betz - Вторник, 06 Септември, 2011, 21:52:42
В Ирак няма проблеми с алкохола, даже си има такива безмитни магазини. Стек Виктори е 2 долара, бутилка уиски 3 долара. В Иран има наказание само ако намерят алкохол в камиона ти и следва наказание което изпълнява ходжата с тояга. В Сирия също няма проблем.

Редакция на правопис.

2 долара един стек "Виктори" казваш. Ами браво! А тук колко идва? Над 25 долара някъде.
Тоз, който падне в бой за свобода, той не умира!

LKW

Колеги не само алкохола е проблем ами и простотията на някои "колеги".И наи лошото е , че заради такива лаина страдаме всички и ни слагат по общ знаменател.

Пример от преди 30мин.:

От вчера съм на един паркинг в Испания на Miranda de ebro правя 45ч.Паркинга е пълен , през два камиона от моя има някакви българи явно пристигнали през ноща (защото на тяхно место имаше други).Ставам аз днеска и ги чувам как се надвикват ,излизам от камиона , михсе ,ядох, прегледах някои и друг саит на компа и в тоя момент гледам на огледалото как един от тия "колеги " минава отзад между моя и съседния камион с намерението явно да пикае ( а бензиностанцията е на няма и 100 метра) и докато слезна и му кажа ,че малко по напред ми е мивката и всичко ще се стече там нашия свърши работата.Но както и да е ,теглих му една маина по няколко пъти на ум . За моя радост п.....а се стече не към мивката ми ,а на долу.Преди тази случка мислех да има се обадя но минах покраи тях "транзит " ( бях тръгнам  да си перя дрехите) .През това време доиде още един камион от тяхната фирма и се почна едно свирене ,ония пък се радват като малки деца. На тоя явно не му пукаше ,че някои може да спи.Последваха 1 час маневри.През това време аз се върнах ,проснах прането качвам се в кабината и след 5 мин. гледам пак на огледалото тоя същия лаинар пак захожда да прави маневра зад камионите ,на същото место.Тоя път обаче аз бях готов и му викнах:

-Колега там се мия , не виждаш ли къде е мивката ми.
а тоя ми вика
Ти българин ли си
моя отговор
-Ми сигурно да щом ти говоря на български.

И тоя като почна да ми се кара защо не съм се обадил , не съм бил никакъв българин и такива неща.
Аз му обесних защо не съм се обадил и тоя место да се извини почна да вика;

Ми ти що одеве не ми каза ,ти не си никакъв бълкарин .................

Незнам колко трябва да е тъп и прос зада не види че има мивка и колко трябва да е прос и тъп човек посред бял ден и при положение че на няма и 100 метра има тоалетна да пикае между камионите.До мен има едни румънци.Ми да ви кажа много точно хора.
Шлафен цузамен в майне бунгало до сабале рано.Клайне дупен.
Много обичам млади и арни спедиторки.
http://www.youtube.com/watch?v=jwVu3crtQuY
http://www.youtube.com/watch?v=lwbyMYfLv_I
WWW.elmaz.com

BoBy_BoY

Колегата LKW, вината си е твоя! Защо още първия път не му рече това което си го помисли на ум? Аз много не ги трая! За мене почивката почва с 200-300гр ракийка със солидна салатка. После преминаваме на обща трапеза с винце или биричка и накрая кой не е готвил, мие посудата. При мене няма стар, няма млад. Кой не му отърва да бега на такова разстояние, че и пръст да му режат, да не го чувам. Това за мене е колегиалност! Бил съм и на места къде се сбират като за сватба, правим един кръг и заставам далеко дори и да не ги виждам!

Уди кълвача

Цитат на: LKW - Събота, 17 Септември, 2011, 19:21:47
Колеги не само алкохола е проблем ами и простотията на някои "колеги".И наи лошото е , че заради такива лаина страдаме всички и ни слагат по общ знаменател.

Пример от преди 30мин.:

От вчера съм на един паркинг в Испания на Miranda de ebro правя 45ч.Паркинга е пълен , през два камиона от моя има някакви българи явно пристигнали през ноща (защото на тяхно место имаше други).Ставам аз днеска и ги чувам как се надвикват ,излизам от камиона , михсе ,ядох, прегледах някои и друг саит на компа и в тоя момент гледам на огледалото как един от тия "колеги " минава отзад между моя и съседния камион с намерението явно да пикае ( а бензиностанцията е на няма и 100 метра) и докато слезна и му кажа ,че малко по напред ми е мивката и всичко ще се стече там нашия свърши работата.Но както и да е ,теглих му една маина по няколко пъти на ум . За моя радост п.....а се стече не към мивката ми ,а на долу.Преди тази случка мислех да има се обадя но минах покраи тях "транзит " ( бях тръгнам  да си перя дрехите) .През това време доиде още един камион от тяхната фирма и се почна едно свирене ,ония пък се радват като малки деца. На тоя явно не му пукаше ,че някои може да спи.Последваха 1 час маневри.През това време аз се върнах ,проснах прането качвам се в кабината и след 5 мин. гледам пак на огледалото тоя същия лаинар пак захожда да прави маневра зад камионите ,на същото место.Тоя път обаче аз бях готов и му викнах:

-Колега там се мия , не виждаш ли къде е мивката ми.
а тоя ми вика
Ти българин ли си
моя отговор
-Ми сигурно да щом ти говоря на български.

И тоя като почна да ми се кара защо не съм се обадил , не съм бил никакъв българин и такива неща.
Аз му обесних защо не съм се обадил и тоя место да се извини почна да вика;

Ми ти що одеве не ми каза ,ти не си никакъв бълкарин .................

Незнам колко трябва да е тъп и прос зада не види че има мивка и колко трябва да е прос и тъп човек посред бял ден и при положение че на няма и 100 метра има тоалетна да пикае между камионите.До мен има едни румънци.Ми да ви кажа много точно хора.

Пффф, а се оплакваме от циганите.....
Никой не ни е виновен, винаги сме си били българи и такива шси останем....колкото и да се дърпаме.

Trucker_Boy

Ето ги едни от най-големите пияници - поляците.
Да не говорим, че в цяла Европа на паркингите след тях е мазало.

www.sbps.eu
Сдружение на Българските Професионални Шофьори

bad_kras

Цитат на: Trucker_Boy - Неделя, 11 Декември, 2011, 12:46:19
Ето ги едни от най-големите пияници - поляците.
Да не говорим, че в цяла Европа на паркингите след тях е мазало.

Е точно тази нация , прецака целия транспорт и заплащането в него !!!

doktora179

Лично за мене не е простотия да се накажеш като чуеш народна песен просто българите сме весели хора а за онзи клип waistrans баи васил ама те цялата фирма са простаци там нема какво да говориме нормално е да пиинеш и да поиграеш хорце но това е моето мнение !

doktora179