• Welcome to Форум на българските шофьори.

Алкохолът на паркинга

Започната от bad_kras, Вторник, 23 Август, 2011, 11:35:06

« назад - напред »

0 Потребители и 1 гост преглеждат тази тема.

grebeca1912

Както казах в темата Waistrans с дядо в Испания преди 5 години,колеги от Bonavia и Markotran са напиха,музики и легнаха,а едни поляци са сбиха и счупиха 2-3 камиона (стъклата) и кръв имаше аз бях 7 клас дядо ми вика е това е всичкото хубаво и се наси*** накрая и одеве му ги показах той вика : видиш ли BG на номер по далече  ;D
Бий за да те уважават

grebeca1912

Бий за да те уважават

grebeca1912

http://vbox7.com/play:c83ee327a4 Пример  ;D
2 http://vbox7.com/play:mf7906c859 в края на този клип се вижда колко алкохол носа Пако  ;D
Бий за да те уважават

grebeca1912

Бий за да те уважават

admin

Дедо много ще се зарадва на клиповете. :D
Тоз, който падне в бой за свобода, той не умира!

grebeca1912

Най лошото в случая е че се качи да кара след около 9-10 часа,а след толкова алкохол колкото е на клипа и ако са го изпили не е добре поправете ме ако греша.В нормите е да пийнеш петак и събота ама неделя да се напиваш като магаре не го одобрявам,пак може лошо да ти стане и беля да направиш има толкова хора където без вина са си отишли ама не искам да съдя никой
Бий за да те уважават

bad_kras

Как е възможно след толкова алкохол да тръгнеш по пътя?  ???

>>>www.sbps.eu<<<  *** СБПШ ***             

Huligan

Аз съм виждал във Франция двама поляка да натикват трети в кабината му неможеше да ходи горкия.

DeDo Vi

Цитат на: admin - Неделя, 04 Март, 2012, 23:18:55
Дедо много ще се зарадва на клиповете. :D
Тц, админе. Не мога да ги гледам във ВиБокса. Трябва да се регна, а не искам. Мразя В-Бокс.
А клипа на Бад-Крас е уникум. Аз очаквах, че на идиота ще покаже минимум 2,5 промила на дрегера, а то само 1,28. Изрод.

admin

Цитат на: bad_kras - Петък, 25 Май, 2012, 22:10:43
Как е възможно след толкова алкохол да тръгнеш по пътя?  ???

Крас, личното ми мнение е, че подобни екземпляри трябва при такива случаи да бъдат лишавани завинаги от правоуправление на превозни средства.

Цитат на: DeDo Vi - Петък, 25 Май, 2012, 23:44:55
Тц, админе. Не мога да ги гледам във ВиБокса. Трябва да се регна, а не искам. Мразя В-Бокс.
А клипа на Бад-Крас е уникум. Аз очаквах, че на идиота ще покаже минимум 2,5 промила на дрегера, а то само 1,28. Изрод.

Дедо, може би дрегера не е верен. Този със сигурност е имал в този момент над 2 промила. Виж, че не може да си стои на краката.
А защо пък за да гледаш клипове там трябва да се регистрираш?
Тоз, който падне в бой за свобода, той не умира!

DeDo Vi

Цитат на: admin - Събота, 26 Май, 2012, 00:28:56
Крас, личното ми мнение е, че подобни екземпляри трябва при такива случаи да бъдат лишавани завинаги от правоуправление на превозни средства.

Дедо, може би дрегера не е верен. Този със сигурност е имал в този момент над 2 промила. Виж, че не може да си стои на краката.
А защо пък за да гледаш клипове там трябва да се регистрираш?
Ами иска ми регистрация.

rider777

;D ;D ;D ;D Пако Ахмако станал звезда и тук  ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D      Дедо,,,у бокса моеш си зяпкаш клипета и без да се гегваш,,, ;) А относно темата за пияндетата, няколко пъти съм споменавал, че само да ми замирише на алкохол и си отивам в будката,,,,мнооооо мразим пияници. А с Пако има по-актуални клипчета от преди 2 седмици,,,,пиян като куче сложи магнита и кара след мен 20 и кусур километра,,,,на едно спускане бях със 110 и Ахмака ме изпревари,,,,е тогава ми се искаше отнякъде да се появи полиция..............
Никога не съм обичал и толерирал тъпанарите, мързеливците, завистливците, злобарите и ,,,,,,,,,,,,
Колкото по-нависоко се реем, толкова по-дребни изглеждаме на онези, които не могат да летят.
Най-добрият учител в живота е опитът. Вярно, взима скъпо, но обяснява разбираемо ,,,,,,,,,,,,

DeDo Vi

Цитат на: rider777 - Събота, 26 Май, 2012, 07:40:08
;D ;D ;D ;D Пако Ахмако станал звезда и тук  ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D      Дедо,,,у бокса моеш си зяпкаш клипета и без да се гегваш,,, ;) А относно темата за пияндетата, няколко пъти съм споменавал, че само да ми замирише на алкохол и си отивам в будката,,,,мнооооо мразим пияници. А с Пако има по-актуални клипчета от преди 2 седмици,,,,пиян като куче сложи магнита и кара след мен 20 и кусур километра,,,,на едно спускане бях със 110 и Ахмака ме изпревари,,,,е тогава ми се искаше отнякъде да се появи полиция..............
Баце и аз мразим пианици. Един съвет от мен, зарежи го тоя Пако не се занимавай с него. Аз лично тоя не бих го погледнал та камо ли да ми е приател.

rider777

Не ми е приятел,,и аз се чудя на себе си, намерих го на един паркинг у Франция умрел от глад като куче и нали съм си с добро сърце го доведох да бачка у нашата фирма без да го познавам,,,е са вече заради него на непознати и ръка не подавам.
Никога не съм обичал и толерирал тъпанарите, мързеливците, завистливците, злобарите и ,,,,,,,,,,,,
Колкото по-нависоко се реем, толкова по-дребни изглеждаме на онези, които не могат да летят.
Най-добрият учител в живота е опитът. Вярно, взима скъпо, но обяснява разбираемо ,,,,,,,,,,,,

DeDo Vi

Мда, и аз съм имал неприятности с колеги пияници.
Преди години когато започнах в СоМат, имаше един колега Асен. Беше много културен и възпитан мъж, учтив и внимателен и много коректен и стриктен. Преди да стане шофьор е работил като часовникар, така и му викаха Асен Часовникара. Та с този колега веднъж товарихме заедно и няколко курса все заедно се движим двата камоина. И съответно си допаднахме, няколко седмици всяка вечер хапваме и нормално по една бира пиеме. Но една съботна вечер бяхме паркирали за пауза на Шел-а на Лион, направихме софра на сандъка на Асен, аз опекох пържоли, салата и всичко както му е реда за съботна вечер. Бре тоя човек като започна да се налива с водка като невидел. Напи се като свиня за норматив. По едно време Асен стана от сандъка и отиде в кабината, да си ляга.А аз и един друг колега останахме на сандъка, и изведнъж както си седим Асен запали и потегли с мръсна газ, разхвърчаха се котлони, тигани, чинии, салати, стана мазало. Другия колега се изтъркаля заедно с стола. Асен изфуча от паркинга с бесна скорост и запраши на към Лион. Направо се втрещих, не съм предполагал че Асен е способен на такова нещо. На сътринта откачих влекача и тръгнахме да го търсим, намерихме го на Центре-роутиера на ЛИОН-БРОН. Вобще не помнеше как се е озовал там. После си призна че като се напие му е редовен номер да тръгва на някъде с камиона. От тогава, видя ли че някой надига бутилката като за последно бягам далеч. Имал съм случай даже да се местя на друг паркинг, не понасям пиандета на 100 метра от моя камион. Още повече че не пия концентрат.

stoil nedev

Деде бе ....дедееее! Ми то по вашата руската релация ми то там всичко къркачи бре деде.
То там трезви няма. Там за който и да срещнеш то требе на снимката му алкохол в патронче да не показваш бе дедеииии... :D :D ;D ;D ;D
Стресни се, племе закъсняло!   Живейш ли, мреш ли, ти не знайш!  След теб потомство иде цяло - какво ще да му завещайш?       
                       Иван Вазов

DeDo Vi

Цитат на: stoil nedev - Събота, 26 Май, 2012, 20:02:12
Деде бе ....дедееее! Ми то по вашата руската релация ми то там всичко къркачи бре деде.
То там трезви няма. Там за който и да срещнеш то требе на снимката му алкохол в патронче да не показваш бе дедеииии... :D :D ;D ;D ;D
Ха, Ха, ха, верно е. Аз за това все гледам да спирам настрани от другите. А за 13 години по Европейската релация съм се нагледал на пиянски изпълнения.
В интерес на истината по Руската релация няма пиянски изцепки, там не смеят да пият и да карат. Това е в миналото вече. Има постове на ДПС, и са оборудвани с дрегери и прошка нема при тях. Много се затегна закона там, глобите са лекото наказание, взимат книжки и вкарват в кауша вече, ако те набарат с промили у главата.

DeDo Vi