Дата: 06 Юни 23, 08:39 am
Do you already have an account?

Забравил си паролата?


collapse

Условия за Регистрация

Писането на кирилица в този форум е абсолютно задължително и няма да бъдат толерирани никакви отклонения в тази насока!

Важно!!! Всяка нова регистрация трябва бъде одобрена от администратор! При проблеми с регистрацията изпратете сигнал до admin@driver-bg.eu!

Вие се съгласявате, чрез използването на този форум, че няма да публикувате никакви материали, които са неверни, клеветнически, неточни, обидни, вулгарни, нецензурни, сексуално ориентирани, заплашителни, или по друг начин, в нарушение на всички местни и международни закони. Вие също се съгласявате да не публикувате никакви материали, защитени с авторски права, ако не притежавате авторските права или писмено съгласие от собственика на защитени с авторски права материали. Спам, реклами, верижни писма, или пирамидални схеми, също са забранени в този форум.

Вие се съгласявате, чрез използването на този форум, да получавате съобщения на електронната си поща, която сте използвали при регистрацията на потребителското си име. Тази кореспонденция не може да бъде разглеждана като нежелана поща.

Имайте предвид, че е невъзможно за администраторите на този форум да потвърдят валидността на публикациите. Моля, не забравяйте, че ние не извършваме постоянно активно наблюдение на публикуваните съобщения, както и на съдържанието в тях. Ние не гарантираме точността, пълнотата или полезността на информацията, която е представена. Изпратените послания изразяват мнението на авторите им, а не непременно възгледите на този форум. Всеки, който смята, че публикувано съобщение е нежелателно, може да съобщава на администраторите или модераторите на този форум незабавно. Администраторите на този форум си запазват правото да премахват неподходящо съдържание, в рамките на разумен срок, ако преценят, че отстраняването е необходимо. Това е ръчен процес и все пак ние не можем да бъдем в състояние да премахнем или да редактираме тези съобщения незабавно. Това правило се отнася и до профилите на потребителите.

Вие сте напълно отговорни за съдържанието на Вашите публикувани съобщения. Веднъж създадени, публикациите Ви не могат да бъдат изтривани, а само редактирани в рамките на 60 минути. След изтичане на това време трябва да се обърнете към администратор, за да поискате изтриване на своя публикация. При изтриване на Вашия профил, публикациите, които сте направили до момента, остават собственост на форума.

Администраторите на този форум си запазват правото да разкриват самоличността (или всяка друга свързана информация, събрана от тази услуга), в случай на официално оплакване или правни действия, произтичащи от всяко положение, причинени от използването на този форум.

Имате възможност, когато се регистрирате, да изберете Вашето потребителско име. Ние препоръчваме да изберете подходящо име, за да сте сигурни, че регистрацията ви няма да бъде премахната заради наличие на неподходящо име. Няма да бъдат толерирани имена с нецензурно съдържание, както и такива с обидно значение в какъвто и да аспект. Вие се съгласявате да не предоставяте паролата си на друго лице. Вие също се съгласявате да не използвате профила на друг потребител по никакъв повод. Ние също препоръчваме да използвате сложна и уникална парола за вашия профил, за да се предотврати кражба на профила Ви.

Не се допуска създаването на допълнителни профили от един потребител и при установяване на подобни случаи, допълнителните профили ще бъдат изтрити незабавно или блокирани до изясняване на обстоятелствата.

След като се регистрирате и влезете в този форум, ще можете да попълните подробен профил. Ваша е отговорността да представите честна и точна информация. Чрез регистрацията си в този форум, Вие давате съгласието си да получавате новини от администраторите и модераторите на форума.

Също така имайте предвид, че софтуера инсталира бисквитка. Бисквитката е текстов файл, съдържащ информация (например вашето потребителско име и парола), в кеша на вашия браузър. Това се използва само за да улесни влизането Ви във форума. Софтуерът не събира или изпраща никаква друга форма на информация на Вашия компютър.

Администрацията на форума си запазва правото да въвежда допълнителни условия и ограничения, като за целта ще бъде публикувана информация в раздел "Правила".

* Реклама

* Google Plus

* Реклама