• Welcome to Форум на българските шофьори.

Въпроси към форума

Започната от Trucker_Boy, Събота, 23 Юни, 2012, 13:59:36

« назад - напред »

0 Потребители и 2 гости преглеждат тази тема.

Trucker_Boy

Не знам дали мястото на темата е точно в този раздел,но нека има такава тема за да могат потребители да задават въпросите си.

И първият съм аз, защо вече се забранява публикацията на обяви в разделите а задължително трябва да се публикува само в новият базара ?  ???
www.sbps.eu
Сдружение на Българските Професионални Шофьори

Trucker_Boy

www.sbps.eu

VOLVO 480

Цитат на: Trucker_Boy - Събота, 23 Юни, 2012, 13:59:36
Не знам дали мястото на темата е точно в този раздел,но нека има такава тема за да могат потребители да задават въпросите си.

И първият съм аз, защо вече се забранява публикацията на обяви в разделите а задължително трябва да се публикува само в новият базара ?  ???

Аз също съм ЗА!Да се възвърне стария вариант за пускане на обяви във форума,дори бих предложил да се пусне една анкета или нещо като допитване към останалите ползватели на форума ,и един вид чрез гласуване да се даде отново опцията за пускане на обяви!Например в новия сайт за обяви надали някой от колегите влиза за да види някоя обява или пък ако има Админа някаква статистика колко човека на ден посещават обявите нека да изложи статистика си тук!

VOLVO 480

admin

Цитат на: VOLVO 480 - Събота, 23 Юни, 2012, 20:31:16
Аз също съм ЗА!Да се възвърне стария вариант за пускане на обяви във форума,дори бих предложил да се пусне една анкета или нещо като допитване към останалите ползватели на форума ,и един вид чрез гласуване да се даде отново опцията за пускане на обяви!Например в новия сайт за обяви надали някой от колегите влиза за да види някоя обява или пък ако има Админа някаква статистика колко човека на ден посещават обявите нека да изложи статистика си тук!

1577 посещения за 26 дни. Добре ли е, или още трябват? Уверявам те, че този сайт за обяви е в пъти по-добър за тази цел от тема във форума. Всичко е прегледно и достъпно. Има добри опции за търсене. Например по региони или цена.
Тоз, който падне в бой за свобода, той не умира!

Rammbon

Аз съм за двете места да се пускат обявите.

Trucker_Boy

Админ, кога ще отговориш на въпроса ми ?  ;D
www.sbps.eu

admin

Цитат на: Trucker_Boy - Събота, 23 Юни, 2012, 13:59:36

И първият съм аз, защо вече се забранява публикацията на обяви в разделите а задължително трябва да се публикува само в новият базара ?  ???

Защото е много по-удобно и по-функционално. Освен това може би си забелязал, че вече е абсолютно забранено да се публикуват теми с цел продажба на стоки или реклама на услуги. Никак не ми харесва идеята разни фирми и хора да използват форума с цел търговия. Разделите за GPS и радиостанции ще останат раздели за взаимопомощ.

Rammbon

Да, има хора които се регистрирват във форума само да си пуснат обавата и после ... дим да ги няма  ;)

VOLVO 480

Цитат на: admin - Неделя, 24 Юни, 2012, 01:27:35
Освен това може би си забелязал, че вече е абсолютно забранено да се публикуват теми с цел продажба на стоки или реклама на услуги. Никак не ми харесва идеята разни фирми и хора да използват форума с цел търговия.

Щом е всичко напълно забранено,тогава защо продължават да се толерират рекламните банери на МОБИМАКС?????????Нали тъка Админ?Нали сам прокарваш  идеята,че не ти харесва разни фирми да пускат реклами, а сега що не махнеш рекламата на Мобимакс?

SEMPER

Волво, ти наистина ли не правиш разлика между слагане на банер, което става на база някаква договорка, и пускане на търговски съобщения напълно безплатно като постове в форума.

Ако не ти е ясно - ще ти го обясня по цветно - Представи си че караш дъргел, който е облепен да речем с бранда на фирмата или някаква друга реклама. И всяка вечер на паркинга да минава кой му е кеф, и да лепи по него безплатни обяви.  Това няма да ти пречи на карането, но не е приятно,нали  ;)

Относно разделите - явно е, че админа си има някакви проекти и си ги развива.
Все пак той е единственият човек, на който ползването на форума не му излиза безплатно, и има право да  търси способи да си облекчи финансово поддръжката на форума.

Не бих могъл да ви дам пълна гаранция, че няма да има някакъв инцидентен случай на престъпност в страната

BoBy_BoY

Цитат на: admin - Неделя, 24 Юни, 2012, 01:27:35
Защото е много по-удобно и по-функционално. Освен това може би си забелязал, че вече е абсолютно забранено да се публикуват теми с цел продажба на стоки или реклама на услуги. Никак не ми харесва идеята разни фирми и хора да използват форума с цел търговия. Разделите за GPS и радиостанции ще останат раздели за взаимопомощ.
Подкрепям мнението на админа! Все пак е форум подпомагащ с идеи и информация към BG шофьорите! Това си е мое лично мнение съвпадащо с други, мислим!

Цитат на: SEMPER - Неделя, 24 Юни, 2012, 12:43:52
...........
Ако не ти е ясно - ще ти го обясня по цветно - Представи си че караш дъргел, който е облепен да речем с бранда на фирмата или някаква друга реклама. И всяка вечер на паркинга да минава кой му е кеф, и да лепи по него безплатни обяви.  Това няма да ти пречи на карането, но не е приятно,нали  ;)............
Като вход на някой квартален блок! :D :D :D

Причина за редакция - събиране на последователни постове и корекция на цитат!

admin

Цитат на: VOLVO 480 - Неделя, 24 Юни, 2012, 11:16:58
Щом е всичко напълно забранено,тогава защо продължават да се толерират рекламните банери на МОБИМАКС?????????Нали тъка Админ?Нали сам прокарваш  идеята,че не ти харесва разни фирми да пускат реклами, а сега що не махнеш рекламата на Мобимакс?

Semper ги го е обяснил вече, но и аз ще вмъкна нещо от мен. Значи принципно в продължение на година и половина нямах нищо против публикациите с търговска цел. Приемах ги като нещо добро за всички нас. И така беше до момента, в който ми се качиха на главата с безобразните рекламни стратегии на още по-безобразни и нагли хора. Вероятно не си забелязал, но понякога се е случвало във форума да се напишат 15 абсолютно еднакви публикации, рекламиращи някакъв продукт или услуга. Идва ми в повече непрекъснатото редактиране на подобни простотии. Или пък някой си пуснал обява за някаква стока и темата започва да се разпростира в нежелани посоки. Ето заради това реших, че търговците нямат място във форума. Засега е оставена възможността за публикуване в сайта за обяви. И накрая ще ти кажа, че рекламата на Мобимакс стои там, защото някой е платил някаква сума за това.

exon

Напълно подкрепям админа,имаше един елемент дето рекламираше БМД Добрич,направо беше досаден.Постовете му бяха съвсем не на място и дълги като изказване на Фидел Кастро...

Trucker_Boy

www.sbps.eu

BoBy_BoY

Цитат на: Trucker_Boy - Неделя, 01 Юли, 2012, 16:37:24
Защо тази тема е заключена ? ? ? 

http://www.driver-bg.eu/index.php?topic=2673.15

;D  ;D  ;D
Сори, бацин ;D ;D ;D, грешка на мишлето-не е свикнало! :D ;)

Trucker_Boy

Цитат на: BoBy_BoY - Неделя, 01 Юли, 2012, 16:57:53
Сори, бацин ;D ;D ;D, грешка на мишлето-не е свикнало! :D ;)

Няма проблем, стана ми интересно тъкмо и аз да пиша и ключ.  ;D
www.sbps.eu

Trucker_Boy

www.sbps.eu